An încărcat cu acțiuni culturale și sportive, la Lupeni

Anul 2018 va fi încărcat cu zeci de activități, sportive, culturale sau artistice la Lupeni. Consiliul Local a aprobat proiectul privind acțiunile culturale, sportive și artistice care vor fi organizate pe parcursul acestui an. Peste 600.000 de lei este alocată pentru manifestările ce vor avea loc la Lupeni în acest an.

“La început de an, constatând necesitatea aprofundării bugetului local al municipiului Lupeni pentru anul 2018 consider oportună stabilirea unor evenimente cultural-artistice, științifice și sportive pe care să le avem în vedere și să le organizăm în mod corespunzător. Programul pe care îl propun nu este unul exhaustiv sau strict în privința perioadei de organizare, astfel încât, în cursul anului 2018 putând a aproba și alte evenimente pe care le vom considera oportune sau benefice pentru comunitate”, arată Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Autoritățile locale au cuprins în program și acțiuni dedicate Centenarului Marii Uniri și nu numai. Cei mai mulți bani au fost alocați pentru organizarea Zilelor municipiului Lupeni, 120.000 de lei este suma prevăzută pentru aceste manifestări.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *