E scris în stele – joi, 10 august 2017

Astăzi aspectul astrologic principal este rezultat de sextilul Soarelui din Leu cu Jupiter din zodia Balanţei. Acest aspect astral ne vorbeşte de optimism, bucurie, nobleţe, solaritate, generozitate, loialitate şi bunăvoinţă. Aştrii zilei ne îndrumă la o expansiune amplă a laturii noastre transcendentale, precum şi la o cugetare profundă a unor acţiuni  altruiste de ordin social şi uman. Această aspectare cerească mai poate fi privită, drept şi un fabulos şi minunat catalizator al imaginaţiei şi al creativului, în adâncul fiinţei noastre inocente.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi splendidă pentru distracţii şi alte activităţi ce vă conferă plăcere şi motivaţie. În dragoste veţi avea parte de evenimente calde şi intense alături de persoana dragă. Veţi fi mai mândrii de copii.

 

TAUR: Vă puteţi dedica cu încredere unor activităţi de ordin domestic. Viaţa familială vă va reda unele satisfacţii deosebite în această zi. Veţi munci mai inteligent şi cu spor. Se văd şi unele remedieri legate de sănătate.

 

GEMENI: Vă veţi arăta extrem de isteţi şi de capabili în discurs. Toate chestiunile ce ţin de învăţare, testare ori de călătorii vă vor fi de bun augur. În viaţa sentimentală veţi avea parte de afecţiune şi iubire.

 

RAC: Este o zi cu un foarte bun succes în plan financiar. Vă puteţi pune în practică şi unele aptitudini şi abilităţi excepţionale. Se prezintă şi unele evenimente frumoase în planul căminului.

 

LEU: Veţi fi încrezători în sine, strălucitori, radianţi şi populari. Toată lumea va dori să fie în preajma voastră! Vă veţi arăta şi extrem de inteligenţi şi înţelepţi, precum şi foarte elocvenţi în discurs.

 

FECIOARA: Veţi reliefa o atitudine cam singuratică, însă cu un folos pentru planurile şi acţiunile voastre discrete. Este o zi indicată pentru odihnă şi regenerare emoţională. Se arăta şi un belşug la bani.

 

BALANŢA: Este o zi minunată pentru întâlniri şi activităţi legate de prietenii ori alte aspecte sociale. Aşadar, este un moment foarte bun pentru distracţie şi recreere. Vă veţi arăta mai calzi şi altruişti în relaţia cu cei din jur.

 

SCORPION: În plan profesional veţi avea parte de succes, stimă şi de o recunoaştere a meritelor. Se poate arăta chiar şi o promovare. Divinitatea vă va ocroti şi vă va feri de marile rele pe parcursul acestei zile.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi foarte rodnică pentru studiu şi testări. Totodată, se mai arată şi unele indicii fructuoase pentru călătorii şi chestiuni ce implică străinii ori străinătatea. Prietenii, la nevoie, vă vor oferi un suport substanţial.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică mai tari şi mai fermi ca şi caracter. Se pot releva şi unele oportunităţi de profit în plan financiar. În carieră vi se pot pregăti anumite circumstanţe minunate de evoluţie profesională.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi cu spor în activităţi ce ţin de negocieri, afaceri şi interese de ordin juridic. Totodată, şi în chestiuni private, ce ţin de dragoste, evenimentele vă sunt norocoase. Vă pot parveni şi unele veşti fericite.

 

PEŞTI: Veţi fi mult mai preţuiţi şi mai onoraţi la locul de muncă. Veţi munci cu drag, cu spor şi cu satisfacţie interioară. Starea de sănătate vi se va mai ameliora şi se vor prezenta şi unele ocazii de câştig material.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul mereu dispune!

Andrei SORA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *