E scris în stele – joi, 24 mai 2018

Unghiul astral determinant al zilei este redat de trigonul Soarelui din semnul zodiacal al Gemenilor cu planeta Marte din zodia Vărsătorului. Astrele indică un aspect celest pozitiv care ne va oferi mai multă: vivacitate, determinare, curaj, dinamism şi plăcere de viaţă. Această rezonanţă marţială ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de întreceri, asertivitate, combativitate şi tărie, atât fizică, cât şi emoţională. Astfel, se intuieşte o zi cu evenimente ce ne îndrumă cu consecvenţă la acţiune şi izbândă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi manifesta o atitudine spirituală vivace, forte şi pusă pe fapte mari. Înţelegerea cu cei din jur vă va oferi mai multă încredere şi conciliere în relaţionări. Vă veţi arăta mai fermi în raport cu prietenii.

 

TAUR: Se relevă unele oportunităţi de reuşită în plan bănesc. Aşadar, observaţi-vă mai atent şansele în plan financiar! În chestiuni ce ţin de carieră se vor arăta unele progrese datorate unei atitudini şi abordări tranşante.

 

GEMENI: Veţi fi mai capabili, energici, hotărâţi şi asertivi . Astrele indică o zi avantajoasă unor chestiuni ce implică empatia şi interesele spirituale. Se arată unele câştiguri sub raportul mentalităţii şi concepţiilor despre viaţă.

 

RAC: Un om de bine vă va ajuta discret într-un mod admirabil şi dezinteresat. Se arată că veţi prezenta şi un interes mai atent asupra unor chestiuni ce implică beneficii materiale. Se mai prezintă un minor risc de mici incidente.

 

LEU: Astrele relevă o zi pozitivă pentru întâlniri şi alte evenimente alături de amici. În chestiuni ce ţin de cuplu vă veţi arăta mai capabili şi mai siguri pe sine. Este o zi bună şi pentru afaceri şi tranzacţii mai importante.

 

FECIOARA: Aveţi parte de o zi fastă în plan profesional, fiind mai populari şi mai protejaţi de către şefi. Vă veţi întări şi atunci când vine vorba de sănătate, putând beneficia de o curare accelerată.

 

BALANŢA: Se arată o zi prielnică pentru călătorii şi relaţionarea cu persoanele aflate la mare depărtare. În dragoste veţi avea parte de un succes promiţător şi veţi fi consideraţi oameni capabili şi ambiţioşi.

 

SCORPION: Veţi dispune de o stare lăuntrică mai stabilă şi mai relaxată, dar şi de un oarecare succes la bani, îndeosebi la banii altora. Vă sunt foarte indicate activităţile ce ţin de ţin de casă şi lucrul domestic.

 

SĂGETĂTOR: Raporturile în viaţa sentimentală vor cunoaşte o înrăurire pozitivă în această zi. Se mai arată o zi favorabilă şi în afaceri şi în alte chestiuni contractuale. În comunicare vă veţi manifesta energic, cu foarte multă hotărâre.

 

CAPRICORN: Astrele momentului indică o îmbunătăţire semnificativă în prisma sănătăţii. La locul de muncă evenimentele vor curge în beneficiul vostru. Vă veţi arăta şi mai tenace şi ambiţioşi în chestiuni ce ţin de bani.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o zi în care vă veţi arăta mai iubitori, copilăroşi şi nobili sufleteşte. Veţi câştiga cu uşurinţă atenţia şi admiraţia celor din jur. Curajul, determinarea şi vigoarea vă vor fi cu certitudine atributele acestei zile.

 

PEŞTI: Aspectele astrale indică o zi plăcută, destinsă şi tihnită în sânul familiei. Veţi resimţi şi unele trăiri nostalgice, unele amintiri sensibile legate de un eveniment trecut. Vă veţi mai întări semnificativ în plan emoţional.

 

Dragii mei să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.