E scris în stele – joi, 28 decembrie 2017

Aspectul astral analizat este reliefat de trigonul lui Marte din zodia Scorpionului cu planeta Neptun din semnul Peştilor. Această formulă astrală ne aduce o energie celestă capabilă de a ne ajuta, la nevoie, chiar ,,să mutăm şi munţii din loc”. Aşadar, avem de-a face cu un moment planetar extraordinar, cu o expresie energetică ce ne poate folosi în realizarea unor fapte cu adevărat măreţe. Astfel, această aspectare cerească fastă ne vorbeşte de: demnitate, voinţă, faimă, glorie, caritate, inspiraţie şi spiritualitate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele indică că veţi dispune de o stare interioară mai energică şi mai vitală. Totodată, se evidenţiază o puternică comuniune spirituală ce vă va oferi prilejul realizării unor fapte bune pentru aceia aflaţi în nevoie.

 

TAUR: Se arată o zi foarte bună în afaceri şi în alte activităţi ce ţin de contracte, înţelegeri şi negocieri. Totodată se arată şi o relaţionare mult mai favorabilă cu prietenii, aceştia oferindu-vă o atitudine încurajatoare.

 

GEMENI: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi, ambiţioşi şi competitivi. Se mai indică şi o ameliorare semnificativă a stării generale de sănătate. Superiorii ierarhici vă vor privi cu mai multă simpatie şi încredere.

 

RAC: În dragoste vă veţi arăta mult mai energici şi mai cutezători în raport cu persoana dragă. Astfel succesul amoros va fi unul garantat! Totodată, în această zi vă veţi reliefa o atitudine spirituală mult mai evidentă.

 

LEU: Este un moment foarte bun pentru a vă implica în treburi şi activităţi ce ţin de casă şi de mediul domestic. Se poate ivi şi un beneficiu material, un profit financiar la resursele apropiaţilor.

 

FECIOARA: În comunicare vă veţi arăta foarte activi, persuasivi şi direcţi. Este o zi grozavă pentru a vă exersa discursul public. Totodată, în cele ce ţin de cuplu astrele relevă o zi romantică, tandră, chiar idilică.

 

BALANŢA: Graţie ambiţiei şi tenacităţii, în această zi veţi urmări şi, mai apoi, veţi şi obţine unele rezultate financiare promiţătoare. În cele ce ţin de sănătate se arată chiar o remediere semnificativă.

 

SCORPION: Vă veţi arăta energici, capabili, viguroşi şi deosebit de ambiţioşi. În iubire se arată o zi împlinită, definită de sentimente altruiste şi de o dragoste liberă, fără constrângeri ori alte condiţionări.

 

SĂGETĂTOR: Astrele relevă indică o recalibrare din punct de vedere lăuntric, psihic. Aşadar, veţi prezenta o atitudine interioară sigură pe sine şi un mental mai ferm şi rezistent. Se mai arată şi o înţelegere constructivă în familie.

 

CAPRICORN: Astăzi, în grupul vostru de prieteni, veţi reliefa o atitudine de lideri, prezentând trăsături specifice oamenilor de succes. Însă, în discurs veţi da dovadă de sensibilitate, idealism şi progresism.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o zi cu rezultate profesionale grozave, datorită unor calităţi ce ţin de implicare, hotărâre, competitivitate şi ambiţie. Când discutăm de bani se pot ivi unele câştiguri destul de bune.

 

PEŞTI: Aveţi parte de o susţinere astrală specială în chestiuni ce ţin de studiu şi de evaluări. Este şi o zi fastă pentru călătorii pe distanţe mai mari precum şi pentru relaţionarea cu străinii. Vă veţi arăta şi cumva mai afectivi şi calzi.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *