E scris în stele – joi, 31 august 2017

Pentru astăzi aspectul celest principal este exprimat de conjuncţia Lunii cu Saturn pe Săgetător. Calitatea acestui aspect astrologic poate provoca stări de melancolie, nelinişte, îndoială şi gândire negativă. Valenţele acestui aspect planetar potenţează un blocaj emoţional periculos ce se poate dovedi năucitor în expresia naturii noastre afective, sensibile. ,,Cheia”, clarificarea acestor dimensiuni energetice primejdioase ale zilei stă în reliefarea şi dezvoltarea unor calităţi ce ţin de modestie, cumpătare şi încredere în sine.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele relevă o zi mai ceva mai nefastă pentru studiu şi evaluări. Aşadar, concentraţi-vă cât mai minuţios atenţia asupra sarcinilor propuse! Vă pot parveni şi veşti mai puţin încurajatoare. Nu vă sunt indicate călătoriile.

 

TAUR: Încercaţi să vă construiţi, prin gândire constructivă, o stare lăuntrică mai optimistă. Se pot releva şi unele dificultăţi de ordin financiar. Există şi un minor de risc de incidente, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

GEMENI: În viaţa de cuplu se pot ivi unele episoade mai reci din punct de vedere afectiv. Este recomandabil să căutaţi, ca prin mai multă iubire şi tandreţe, să calmaţi orice situaţie tensionată. Atenţie şi în afaceri.

 

RAC: Ar fi indicat să vă menajaţi cu mai multă conştiinciozitate starea generală de sănătate, deoarece se pot releva unele potenţiale afecţiuni. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele evenimente mai puţin îmbucurătoare.

 

LEU: În dragoste vă puteţi lovi de unele situaţii destul de dezamăgitoare în raport cu persoana iubită. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste evenimente, mai puţin fericite, şi treceţi cu calm mai departe. Atenţie şi cu copiii.

 

FECIOARA: Nu este o zi indicată pentru a vă ocupa de chestiuni domestice. Lăsaţi treburile casei pentru o altă zi! Totodată, şi în sânul familiei, mai ales în legătură cu o persoană de gen feminin, se pot prezenta unele dezamăgiri.

 

BALANŢA: În plan lăuntric şi relaţional vă veţi arăta mai interiorizaţi şi mai închistaţi. Încercaţi să dovediţi o atitudine mentală şi comunicaţională mai deschisă şi pozitivă. Nu este o zi bună pentru studiu şi călătorii.

 

SCORPION: Vă veţi arăta mai nesatisfăcuţi de dimensiunea financiară a zilei. Ar fi bine dacă aţi fi mai precauţi şi mai economi în toate chestiunile ce ţin de bani. Nu este o zi prielnică pentru a vă dovedi abilitatea executivă.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o stare cumva mai pesimistă, posacă şi melancolică. Încercaţi, ca prin gândire pozitivă şi un pic de aventură, să vă energizaţi şi să vă clădiţi o atitudine constructivă. Fiţi şi mai înţelegători.

 

CAPRICORN: Mai multă atenţie cu sănătatea, aceasta deoarece astrele vă pot prilejui unele potenţiale dificultăţi. Duşmanii secreţi vor încerca să urzească planuri care să vă aducă căderea. Mare atenţie cu femeile mai în vârstă.

 

VĂRSĂTOR: Planurile şi aspiraţiile voastre de viitor, din cauza aspectelor astrale ale zilei, pot cunoaşte o întârziere semnificativă. Prietenii vă pot dezamăgi, însă încercaţi să le mai oferiţi o şansă. Fiţi mai încrezători în viaţă!

 

PEŞTI: Evenimentele zilei vă vor reda o întâmplare cumva mai nefavorabilă în plan profesional. Ar fi indicat să nu încercaţi să acţionaţi, încă, pentru depăşirea acestui blocaj, ci să aşteptaţi un moment ceva mai susţinut.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *