E scris în stele – joi, 4 ianuarie 2018

Aspectul astrologic esenţial al zilei este înfăptuit de sextilul lui Venus din semnul Capricornului cu planeta Neptun din zodia Peştilor. Această conjunctură astrală dăruieşte: afectivitate, inspiraţie, clarviziune şi idealism, însă şi talente şi aptitudini artistice ori literare. Este descris un aspect celest fast care potenţează, într-un mod firesc, cercetarea spirituală, dar şi cea ocultă, precum şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori estetism.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi avea parte de unele negocieri legate de o îmbunătăţire în chestiuni ce ţin de progresul profesional. Veţi dispune de o stare interioară mai sensibilă şi artistică, fiind şi mai binevoitori faţă de cei din jur.

 

TAUR: Aveţi o zi prielnică pentru studiu, călătorii şi evaluări. Veţi dispune şi de o concentrare mentală superioară. Raporturile cu prietenii vă vor oferi o stare de bine, de linişte şi tihnă.

 

GEMENI: S-ar putea să aveţi parte de unele tatonări legate de un împrumut sau de o altă circumstanţă legată de unele beneficii de ordin financiar. În chestiuni ce ţin de carieră veţi dispune de noroc şi şansă.

 

RAC: Este o zi fastă pentru negocieri, contracte şi înţelegeri. În plus, chiar şi în plan marital se arată o comunicare mai bună cu persoana dragă. Veţi fi şi mai spirituali şi mai dedaţi unei forme de cunoaştere superioare.

 

LEU: Starea generală de sănătate vă va oferi unele semne de îmbunătăţire. Totodată, şi la locul de muncă veţi dispune de o conlucrare mai activă cu colegii. Se arată şi un noroc mai curios când vine vorba de câştiguri monetare.

 

FECIOARA: Astrele indică că veţi fi mai populari şi destul de adaptabili. Veţi fi mai versaţi şi mai abili în chestiuni de ordin public. Raporturile cu cei din jur vor fi mai sensibile şi de bun augur.

 

BALANŢA: Se prezintă o comunicare şi o înţelegere mai strânsă cu membrii familiei. Sunt avantajate şi planurile şi proiectele legate de cămin. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere semnificativă.

 

SCORPION: Vă veţi arăta foarte inteligenţi, comunicativi şi abili. Se prezintă un bun noroc la călătorii şi examinări. Puteţi beneficia de şanse importante şi in situaţiuni ce ţin de speculă şi alte ipostaze asemănătoare.

 

SĂGETĂTOR: Cerul acestei zile vă arată cumva mai norocoşi în plan bănesc. Discuţiile legate de finanţe vor avea o finalitate pozitivă. Se mai evidenţiază şi o stare de înţelegere şi conlucrare în familie.

 

CAPRICORN: Veţi fi foarte isteţi, vorbăreţi şi joviali, uimindu-i pe cei din jur cu perspicacitatea voastră. Se mai arată că veţi dispune de idei superioare şi concepte de viaţă umaniste.

 

VĂRSĂTOR: În această zi s-ar prea putea să aflaţi unele secrete interesante ori alte informaţii chiar foarte interesante. În ceea ce ţine de materialitate se arată un noroc destul de bun şi la bani.

 

PEŞTI: Este o zi de bun augur pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni. Evenimentele sociale vă vor oferi o stare de veselie. Veţi fi şi mai spirituali, altruişti şi dedaţi unor scopuri ce implică ajutorarea celor din jur.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.