E scris în stele – joi, 5 iulie 2018

Aspectul astrologic dominant al acestei zile este rezultat de opoziţia planetei Mercur din zodia Leului cu Marte, în retrogradare, din semnul astral al Vărsătorului. Această aspectare astrală dificilă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate, nesinceritate şi negativism. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în dezvoltarea şi expresia unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă puteţi lovi de unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită. Nu este o zi prielnică pentru activităţi speculative. Fiţi mai concilianţi în relaţia cu un amic mai tânăr.

 

TAUR: Se poate ivi o ceartă mai aprigă cu un părinte. Nu este o zi de bun augur pentru a plănui modificări în casă. Fiţi foarte calculaţi în chestiuni ce ţin de profesie şi relaţia cu şefii.

 

GEMENI: Veţi manifesta o comunicare mai neclară şi păguboasă în relaţia cu cei din jur. Vă pot parveni şi unele veşti chiar îngrijorătoare. Aveţi parte şi de semne cam rele la drum lung.

 

RAC: Discuţiile legate de bani ori de o altă valoare nu vor cunoaşte deznodământul vizat. Aveţi grijă să nu rătăciţi un bun preţios. Se mai relevă şi un risc înalt de accidente.

 

LEU: Veţi prezenta o natură mai duală, superficială şi inconsecventă. Nu este o zi potrivită pentru activităţi ce necesită îndemânare ori implicare intelectuală. Atenţie şi la un pericol de a fi prădaţi!

 

FECIOARA: Duşmanii ascunşi vor urzi planuri răutăcioase la adresa voastră. Veţi dispune şi de o stare de spirit mai tulburată. Se mai pot ivi şi unele necazuri semnificative legate de sănătate.

 

BALANŢA: Puteţi avea parte de discuţii mai acide cu prietenii, amicii. În iubire se prezintă unele evenimente mai dezamăgitoare. Fiţi ceva mai blânzi şi mai înţelegători în relaţia cu copiii.

 

SCORPION: Căutaţi să nu intraţi în discuţii conflictuale cu superiorii de la job. Nu ar fi de bun augur să tatonaţi noi direcţii de ordin profesional. Se poate ivi şi o stricăciune în mediul domestic.

 

SĂGETĂTOR: Există un risc semnificativ de necazuri la drum lung. Vă mai pot parveni şi unele veşti mai neplăcute de la mare distanţă. Încercaţi să fiţi mai ponderaţi şi calmi în discurs!

 

CAPRICORN: Ar fi recomandat să vă feriţi de împrumuturi pe parcursul acestei zile. Se întrevede şi un minor risc de incidente. Căutaţi să vă folosiţi competenţele înspre un scop pozitiv!

 

VĂRSĂTOR: Nu este o zi fastă pentru afaceri. Puteţi manifesta şi o atitudine mai agresivă şi mai supărăcioasă în raport cu cei din jur, fiind nevoie să vă temperaţi trăsăturile negative.

 

PEŞTI: La locul de muncă puteţi avea parte de unele discuţii cam deranjante. Se pot reliefa şi unele semnale mai nefavorabile ce ţin de sănătate. Căutaţi să evitaţi orice risc inutil!

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *