E scris în stele – joi, 5 octombrie 2017

Astăzi aspectul astrologic principal este rezultat de conjuncţia lui Venus cu Marte sub semnul Fecioarei. Este vorba de un aspect astrologic seducător care ne aduce o doză bună de: vivacitate, afectivitate, romantism, senzualitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Acest aspect planetar ne va amplifica cu tărie toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe şi estetică. Astfel, este o frumoasă zi a împlinirilor şi a fericirii în viaţa de cuplu.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele indică unele evenimente liniştitoare legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de cooperare.

 

TAUR: Se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de cei din jur.

 

GEMENI: Astrele indică o zi fastă pentru demararea unor proiecte estetice ce ţin de cămin şi de ambianţa mediului familial. Veţi avea parte de o conlucrare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

 

RAC: Se arată că veţi înfăţişa o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu calitatea voastră intelectuală.

 

LEU: Se prezintă o zi cu spor şi cu noroc la bani. Aşadar, ,,vânaţi” cu abilitate oportunităţile din planul financiar. Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

 

FECIOARA: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

BALANŢA: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi de aspecte mai bune legate de starea de sănătate. Se poate arăta şi o aventură sentimentală.

 

SCORPION: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică îndoială. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

SĂGETĂTOR: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de către persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

 

CAPRICORN: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la un drum, acceptaţi deci fără nici o tăgadă. Se arată şi succes la studiu şi examinări.

 

VĂRSĂTOR: Veţi avea parte de o stare lăuntrică şi sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire. Totodată, se prezintă şi succes la bani şi o protecţie contra marilor incidente.

 

PEŞTI: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală. Vă puteţi clădi o relaţia mai solidă şi de succes cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi bun augur.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.