E scris în stele – luni, 12 martie 2018

Poziţionarea celestă principală este evidenţiată de trigonul lui Marte din semnul Săgetătorului cu planeta Uranus din zodia Berbecului. Expresia acestui unghi astrologic ne va aduce o doză înaltă de: forţă, vitalitate, ambiţie, combativitate, originalitate, inventivitate, vizionarism, inovativitate şi independenţă. Această manifestare ne va oferi prilejul trăirii unor evenimente foarte speciale, fiind o zi a asertivităţii, a imprevizibilului, a hazardului, dar şi a ineditului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi manifesta o claritate fermă în convingeri şi în chestiuni principiale. Este o zi de bun augur pentru călătorii. Veţi da dovadă de originalitate, inventivitate şi independenţă pe mai toate planurile vieţii.

 

TAUR: Cu unele eforturi consistente puteţi răzbi cu succes în treburi de ordin financiar, material. Vi se mai pot prezenta unele întâmplări mai ciudate, însă cu un deznodământ chiar avantajos.

 

GEMENI: Este o zi de mare succes atât în viaţa maritală, cât şi în chestiuni ce ţin de afaceri ori de aspecte legale. Se pot pot ivi şi unele întâlniri neaşteptate, dar plăcute, cu prietenii, amicii.

 

RAC: La locul de muncă vă veţi arăta foarte activi, implicaţi generând rezultate foarte productive. Se arată şi o remediere în cele ce ţin de sănătate. Puteţi beneficia de o oportunitate profesională inedită.

 

LEU: Pregătiţi-vă pentru un succes de zile mari în plan amoros, sentimental. Veţi avea parte de un bun randament şi în chestiuni ce ţin de întreceri şi competiţii. Veţi fi şi mai deschişi la idei şi concepte noi.

 

FECIOARA: Este un moment indicat pentru a demara proiecte şi activităţi ce ţin de mediul domestic. Veţi manifesta un aer de autoritate în sânul familiei. Se mai pot ivi şi unele câştiguri spontane.

 

BALANŢA: Veţi fi mult mai direcţi, asertivi şi categorici în judecată, dar şi în discurs. Este o zi prielnică pentru evaluări, testări. În viaţa de cuplu se prezintă unele episoade foarte interesante, speciale.

 

SCORPION: Veţi fi mai ambiţioşi si mai pragmatici în afaceri de natură financiară, bănească. Se mai relevă şi o îmbunătăţire spontană a stării de sănătate. La job vă veţi arăta foarte inventivi.

 

SĂGETĂTOR: Veţi fi mai energici, capabili, hotărâţi şi încrezători în sine, obţinând unele reuşite impresionante. În chestiuni de ordin amoros se prezintă unele circumstanţe mai stranii, dar destul de satisfăcătoare.

 

CAPRICORN: Astrele rezumă o întărire în plan lăuntric, depăşind orice atitudine de slăbiciune. Puteţi beneficia de suportul discret al unui bărbat mai tânăr. În familie se relevă unele evenimente cumva mai surprinzătoare.

 

VĂRSĂTOR: Prietenii vă vor susţine şi vă vor fi aproape indiferent de circumstanţele zilei. Veţi depune eforturi intensive pentru a vă aduce aspiraţiile în concret. Veţi fi şi mai originali în plan comunicaţional.

 

PEŞTI: Se arată un foarte bun succes în plan profesional, ce vine ca o urmare a decisivităţii şi tăriei voastre. Vă puteţi descoperi şi cultiva şi unele talente speciale. Se poate ivi şi un beneficiu material neaşteptat.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că doar astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *