Buget cu pierderi, la Uricani

Bugetul local al orașului Uricani ar urma să fie aprobat în următoarele zile. Veniturile administrației locale s-au redus dramatic. La acest lucru au contribuit modificările aduse Codului Fiscal, dar și închiderea unității miniere. Orașul Uricani este singurul din Valea Jiului care până la această oră nu are un buget de venituri și cheltuieli aprobat. După analize minuțioase, edilii de la Uricani anunță că documentul urmează a fi aprobat. Bugetul localității este structurat pe pierderi. Documentul arată un deficit de peste 500 de mii de lei.

“Bugetul local al orașului Uricani pe anul 2018 se stabilește la venituri în sumă de 50.409,47 mii lei, iar la cheltuieli în sumă de 50.952,67 mii lei, cu un deficit de 543,20 mii lei și este defalcat în secțiunile funcționare la venituri în suma de 9.469 mii lei și la cheltuieli în sumă de 9.469 mii lei și dezvoltare la venituri în sumă de 40.940,47 mii lei și la cheltuieli în sumă de 41.483,67 mii lei”, arată proiectul de buget al orașului Uricani.

Cu toate că bugetul este structurat pe deficit, autoritățile locale de la Uricani au prevăzut și investiții pentru acest an. Autoritățile locale de la Uricani au pierdut o sumă importantă de bani ca urmare a modificărilor aduse Codului Fiscal. În plus, veniturile la buget s-au redus și ca urmare a închiderii minei Uricani, la finalul anului trecut.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *