E scris în stele – luni, 15 ianuarie 2018

Aspectul astral major al zilei este redat de cuadratura dintre Soarele din Capricorn şi planeta Uranus din Berbec. Astfel, această energie celestă ne vorbeşte de: excentricitate, inconstanţă afectivă, revoltă, idealism, radicalism, hipersensibilitate, pierderi băneşti neaşteptate şi asocieri sentimentale dăunătoare. Este recomandabil, ca în toate chestiunile cotidiene, să afişăm o atitudine ,,cu capul pe umeri” şi să nu acţionăm sub impulsul momentului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi problematică în plan profesional, aşadar căutaţi să nu intraţi în conflict cu şefii. Vă puteţi arăta şi destul de excentrici şi inconstanţi, evidenţiind o extremă lipsă de concentrare.

 

TAUR: Ar fi indicat să oferiţi un randament cât mai bun în cazul vreunor evaluări, acest aspect fiind mai potenţat mai ales asupra studenţilor. Se mai pot ivi şi unele probleme de sănătate legate de sistemul nervos.

 

GEMENI: Furia şi frustrarea vă pot strica ziua. Aşadar, ar fi de bun augur să prezentaţi un mai bun control afectiv, indiferent de obstacolele ivite. În privinţa prietenilor, semnele zilei redau unele întâmplări mai stresante.

 

RAC: Dacă apar certuri ori tensiuni în viaţa de cuplu, căutaţi să calmaţi situaţia prin mai multă înţelegere. Nu e o zi prielnică în cele ce ţin de afaceri. Superiorii de la job pot reliefa o atitudine destul de impredictibilă.

 

LEU: Aveţi parte de indicii cam nefaste în planul sănătăţii, fiind nevoie de mai multă menajare. La job sarcinile zilei vor fi destul de obositoare. Vă pot parveni unele veşti foarte ciudate de la mare depărtare.

 

FECIOARA: În amor se văd episoade mai dificile, dominate de un orgoliu nemăsurat şi de o posesivitate nenaturală. Evitaţi toate speculaţiile! Nu este o zi bună nici pentru împrumuturi ori creditări.

 

BALANŢA: Ocoliţi conflictele cu membrii familiei! Se mai pot prezenta şi unele stricăciuni sau alte deranjamente legate de mediul domestic. În mariaj se arată o zi chiar destul de zbuciumată. Atenţie mare şi în afaceri!

 

SCORPION: Daţi dovadă de mai mult tact şi diplomaţie în discurs, fiind şi mai flexibili la doleanţele anturajului. Se mai pot ivi şi unele veşti mai rele. În cele ce ţin de muncă şi sănătate, este un moment provocator.

 

SĂGETĂTOR: Evitaţi să aruncaţi cu banu’ în stânga şi-n dreapta, pentru a nu trage învăţăminte mai târziu. În sfera sentimentală astrele enunţă unele evenimente curioase ce vă vor complica viaţa.

 

CAPRICORN: Nu cădeţi în capcana egoismului şi a iubirii de sine! Fiţi ceva mai abordabili şi juşti în raporturile cu ceilalţi. Vă puteţi aştepta şi la unele evenimente familiale chiar destul de nefavorabile.

 

VĂRSĂTOR: În această zi persoane mişele vor încerca să vă compromită, discreditându-vă pe unde apucă. Fiţi mai grijulii cu sănătatea. Cautaţi să nu luaţi decizii impulsive sau radicale pe parcursul zilei.

 

PEŞTI: Prietenii vă vor reliefa cam multe dezamăgiri, fiind nevoie să fiţi mai precauţi îndeosebi în relaţia cu un bărbat cu influenţă. Situaţia finaciară a zilei va fi una destul de instabilă. Fiţi atenţi şi la pierderi de bunuri.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.