E scris în stele – miercuri, 10 ianuarie 2018

Aspectul celest principal al zilei este descris de sextilul lui Venus din Capricorn cu Marte din Scorpion. Este reliefat un unghi astral pozitiv care ne aduce o doză bună de: vivacitate, afectivitate, romantism, senzualitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Acest aspect planetar ne va amplifica toate interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, este o frumoasă zi a împlinirilor şi a fericirii veritabile în viaţa de cuplu.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi beneficia de susţinerea şi simpatia şefilor, care vă vor netezi succesul profesional. Veţi da dovadă de o atitudine mai fermă şi vă veţi urmări obiectivele. Se mai poate ivi şi un minor risc de accidente.

 

TAUR: Veţi obţine un succes categoric în cazul vreunei evaluări. Este o zi cu un prospect reuşit şi pentru călătorii. În chestiuni ce ţin afaceri şi negocieri vă veţi include termenii. Se arată o zi energică şi în viaţa de cuplu.

 

GEMENI: Este o etapă a satisfacţiilor romantice. Veţi avea noroc şi la o sumă de bani ori o altă valoare, sosită cu mare facilitate. La job vă veţi arăta foarte implicaţi şi veţi izbândi cu virtuozitate sarcinile repartizate.

 

RAC: În viaţa sentimentală se prezintă o atmosferă caldă, sub impresia unor trăiri tandre şi sensibile. Raporturile cu cei din jur vor fi deosebit de amiabile. În cazul unor competiţii ori întreceri vă veţi arăta foarte ambiţioşi.

 

LEU: La locul de muncă se arată o zi calmă şi armonioasă. Sănătatea vă va oferi semne certe de remediere. Este o zi potrivită pentru a executa unele modificări active în casă. Veţi fi într-o postură de autoritate şi în familie.

 

FECIOARA: Şarmul, atractivitatea şi buna dispoziţie vă vor însori ziua. Puteţi, fără grijă, să vă dedicaţi unor demersuri distractive. În amor veţi face ravagii. Vă veţi exprima ideiile şi convingerile într-un mod cursiv şi ferm.

 

BALANŢA: Dragostea şi aprecierea familiei vă vor conferi un sentiment de împlinire şi gratitudine. Dacă aveţi în plan unele modificări estetice în casă, e semn că trebuie să acţionaţi. Veţi fi mai orientaţi şi spre un câştig financiar.

 

SCORPION: Vorbele voastre vor fi aidoma unui pansament pentru cei apropiaţi. Veţi străluci şi veţi fi admiraţi pentru umanitatea gândurilor exprimate. Voinţa, capabilitatea şi sârguinţa vă vor fi calităţi definitorii.

 

SĂGETĂTOR: Aştrii momentului vă promit un bun spor în plan financiar. Puteţi beneficia chiar de produse de lux, ce denotă rafinament şi eleganţă. Veţi înfăţişa o puternică tendinţă înspre acţiuni discrete, în umbră.

 

CAPRICORN: Vi se relevă o zi a optimismului, fericirii şi pozitivităţii. Veţi iubi mai mult, bucurându-vă copilăreşte de plăcerile trecătoare ale vieţii. Este şi un moment al împlinirii aspiraţiilor, deci mentineţi-vă cursul!

 

VĂRSĂTOR: Puteţi avea parte de o intensă legătură sentimentală mai ascunsă de ochii lumii. Este o perioadă indicată pentru a vă dedica unor acte şi acţiuni de caritate. Cu atitudinea potrivită puteţi răzbi un succes profesional răsunător.

 

PEŞTI: Ar fi de bun augur să participaţi la evenimente de ordin public, remarcându-vă printr-o prezenţă ireproşabilă. Mai puteţi câştiga şi prietenia unei persoane chiar plăcute. Este o zi fastă şi pentru călătorii la mare depărtare.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.