E scris în stele – sâmbătă, 13 iulie 2019

Unghiul astral dominant al zilei este exprimat de trigonul Lunii din Săgetător cu Mercur, în retrogradare, din Leu. Energia acestui aspect astrologic este una destul de avantajoasă, sporind, cu excelenţă, toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, isteţime, inspiraţie, francheţe şi intuiţie. Această poziţionare celestă ne oferă o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea afectelor, dar şi o elocvenţă superioară în discursul intelectual. Astfel, vom obţine o sensibilizare a raţiunii şi o judecată a emoţiilor.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

                                                  

BERBEC: Se arată o zi favorabilă pentru evoluţie şi perfecţionare spirituală. Este un moment fast pentru studiu şi experimentări. În dragoste vă puteţi aştepta la evenimente constructive ce vor spori trăinicia relaţiei.

 

TAUR: Astrele indică o stabilizare a trăirilor emoţionale şi un noroc ceva mai bun în chestiuni de ordin material. Este vorba şi de un moment foarte benefic pentru a realiza modificări ce ţin de locuinţă sau spaţiul personal.

 

GEMENI: În iubire şi în domeniul afectivităţii se arată o zi binecuvântată. Vă veţi înţelege ,,din priviri” cu persoana dragă şi veţi avea parte de mai multă iubire şi apreciere. În comunicare veţi fi mai elocvenţi şi mai diplomaţi.

 

RAC: Se relevă o zi cu spor şi reuşite la locul de muncă. Veţi lucra cu spor, dăruire şi dedicare. Relaţiile cu colegii vor fi armonioase şi aceştia vă vor trata cu bunăvoinţă. Se arată şi o stabilizare monetară, atât de mult dorită.

 

LEU: Astrele indică succes şi bucurie în chestiuni sentimentale. Veţi avea parte de înţelegere, afecţiune şi tandreţe din partea persoanei iubite. Este o zi bună şi pentru acţiuni speculative. Veţi fi şi cumva răbdători şi mai dârzi.

 

FECIOARA: Se pot ivi posturi care vă oferă mai mult spor în chestiuni ce ţin de casă şi de familie. Toate activităţile voastre domestice vor fi încununate de succes. Astrele rezumă şi o depăşire a capcanelor duşmanilor secreţi.

 

BALANŢA: Veţi face dovada unei minţi sclipitoare şi a unui intelect progresist. Veţi fi mai expresivi şi argumentativi în discurs, fermecându-i pe cei din jur cu ideile voastre geniale. Prietenii vă vor oferi tot suportul de care dispun.

 

SCORPION: Puteţi obţine unele câştiguri financiare bunicele, aşadar ,,fiţi cu ochii în patru” la oportunităţi de ordin material. Vă veţi consolida în carieră, putând obţine o promovare sau chiar jobul mult visat.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dovedi o atitudine matură şi responsabilă. Răbdarea, seriozitatea şi efortul susţinut vor fi atributele ce vă vor conferi succes pe parcursul zilei. Aveţi parte de aspecte grozave pentru examinări şi călătorii.

 

CAPRICORN: Astrele relevă o regenerare şi o consolidare a echilibrului vostru emoţional. Este o zi benefică pentru a vă dedica unor chestiuni subtile. Graţie unor eforturi mai vechi, puteţi obţine unele şi unele câştiguri practice.

 

VĂRSĂTOR: Relaţiile cu prietenii vor urma cursul dorit de voi. Aşadar, se arată reuşite legate de cercul de prieteni. În cuplu, relaţia voastră va cunoaşte o etapă superioara, un prag bazat pe ataşament. Se arată şi seriozitate în afaceri.

 

PEŞTI: Chestiunile profesionale vor avea un iz favorabil în această zi. Se arată că veţi fi mult mai respectaţi pentru reuşitele voastre profesionale. Starea generală de sănătate va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.