E scris în stele – sâmbătă, 16 martie 2019

Aspectarea astrală marcantă a zilei este reliefată de cuadratura lui Mercur, în retrogradare, din semnul zodiacal al Peştilor cu planeta Jupiter din zodia Săgetătorului. Acest aspect astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere şi raţiune, nesinceritate, comunicare grosolană şi lipsă de tact, dificultăţi la drum şi în relaţia cu străinii, indecizie şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor atribute agasante şi precare se rezumă la dezvoltarea personală a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Anumite persoane de rea credinţă vor încerca să vă discrediteze pe la colţuri. Se mai pot arată şi unele semne negative ce ţin de starea de sănătate. Nu este o zi tocmai prielnică pentru călătorii la mare depărtare.

 

TAUR: Se pot ivi unele discuţii destul de acide cu prietenii, aşadar atenuaţi orice disensiune. Căutaţi să nu intraţi în datorii, pentru a nu regreta mai târziu. Se mai prezintă şi un risc semnificativ de incidente.

 

GEMENI: Nu este o zi de bun augur pentru tatonări de ordin profesional. Şefii vă pot aduce unele vorbe grele. În viaţa de cuplu va trebui să domoliţi capriciile persoanei dragi. Atenţie şi la probleme cu legea!

 

RAC: Pregătiţi-vă mai temeinic în eventualitatea vreunei evaluări. Persoanele de la mare depărtare se pot arăta duplicitare în raporturile cu voi. La job ar fi de dorit să vă arătaţi mai implicaţi asupra obiectivelor.

 

LEU: Puteţi avea parte de unele mici accidente, deci fiţi ceva mai prevăzători. Nu este o zi favorabilă pentru a contracta împrumuturi. Încercaţi să vă feriţi şi de speculaţii. Ar fi indicat să daţi dovadă de fidelitate sentimentală.

 

FECIOARA: Se relevă un risc major de ceartă cu persoana iubită. Pentru tranzacţii şi alte afaceri, aştrii zilei nu par foarte binevoitori. În relaţia cu familia se pot ivi unele nemulţumiri profunde ce pot degenera.

 

BALANŢA: Căutaţi să daţi dovadă de organizare şi raţionalitate la locul de muncă. Pot interveni şi unele conflicte cu colegii. În cele ce ţin de sănătate sunt semne mai puţin bune. Fiţi mai onesţi şi mai ponderaţi în discurs.

 

SCORPION: Există riscul unor conflicte majore de ordin sentimental. Fiţi mult mai înţelegători faţă de doleanţele persoanei iubite. În plan financiar se arată o cheltuială exagerată ce vă va seca bugetul.

 

SĂGETĂTOR: Nu vă sunt favorabile modificările, de orice fel, ce ţin de cămin. Se pot ivi şi certuri în familie. Domoliţi-vă mândria şi orgoliul, căutând să fiţi mai echilibraţi, drepţi, înţelepţi şi omenoşi.

 

CAPRICORN: În această zi puteţi lua unele decizii ce se vor dovedi destul de superficiale. Comunicarea cu anturajul se va efectua într-un mod cam impractic. Evitaţi, pe cât puteţi, viciile şi excesele de orice tip.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi cam neinspiraţi când vine vorba de cheltuieli. Nu este un moment oportun pentru a vă evidenţia capacitaţile de ordin intelectual. Anumiţi prieteni vă vor dezamăgi într-un mod cras.

 

PEŞTI: Încercaţi să nu intraţi în bârfe şi în alte poveşti. Ar fi de bun augur să nu vă concentraţi eforturile asupra prea multor obiective, ci să fiţi mai ordonaţi şi eficienţi. Mare atenţie în relaţia cu superiorii ierarhici!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *