E scris în stele – sâmbătă, 7 octombrie 2017

Aspectul astral al zilei este oferit de conjuncţia Lunii cu planeta Uranus, în retrogradare, pe semnul zodiacal al Berbecului. Această poziţie astrală ne îndeamnă la: recreere, destindere şi dezinvoltură. Cuvintele cheie ale zilei sunt: inventivitate, originalitate, spontaneitate, inovativitate şi creativitate. Este o zi specială, a acelor persoane care îşi urmează propria cale, propriul drum ori simţire personală în viaţă!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi prezenta cumva mai schimbători şi idealişti, însă, în acelaşi timp, şi mai deschişi la izvorul de înţelepciune al universului. Nu vă este indicat să vă revoluţionaţi viaţa, într-un mod extrem, în această zi!

 

TAUR: Încercaţi să vă ancoraţi, cu mai multă siguranţă de sine, latura sensibilă şi cea sentimentală. Concentraţi-vă mai atent asupra obiectivelor zilei! Puteţi atrage şi adversitatea unei femei periculoase.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru a vă realiza planuri şi aspiraţii îndrăzneţe de viitor. Totodată, este o zi foarte interesantă pentru chestiuni ce implică prietenii şi activităţile de ordin social.

 

RAC: În viaţa profesională puteţi întâlni unele situaţiuni uşor ciudate, chiar excentrice. Totuşi, vi se pot prezenta, prin ajutorul mai probabil al unei femei, şi unele şanse bunicele de reuşită socială.

 

LEU: Este o zi potrivită pentru a vă da vieţii un sens spiritual superior. Este şi un moment favorabil pentru studii inedite şi alte interese asemănătoare. Dacă călătoriţi, veţi întâmpina şi unele situaţii destul de ciudate.

 

FECIOARA: Se arată un risc mai semnificativ în investiţiile acestei zile. Prin urmare, este absolut necesar să abordaţi o atitudine financiară mai prudentă. Se pot evidenţia şi unele evenimente mai rele legate de o femeie apropiată vouă.

 

BALANŢA: În viaţa de cuplu se arată atât evenimente interesante, chiar spectaculoase, cât şi din cele mai neprevăzute şi nefaste. Totul depinde de norocul individual al fiecărui nativ al acestei zodii. Atenţie şi la afaceri!

 

SCORPION: Încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor de la locul de muncă. Relaţiile cu colegii vor fi destul de fluctuante. Totodată, feriţi-vă şi de unele excese ce vă pot deteriora semnificativ starea de sănătate.

 

SĂGETĂTOR: În viaţa sentimentală pregătiţi-vă pentru unele turnuri mai neobişnuite ale relaţiei. Riscul ca ambii parteneri să adopte o atitudine intransigentă este destul de ridicat. Se pot releva şi unele succese speculative.

 

CAPRICORN: Toate cele ce ţin de casă şi de familie se vor arăta cu susul în jos… Astfel, pregătiţi-vă emoţional pentru ceea ce va urma! Totodată, s-ar putea să vă vină unele idei geniale legate, în special, de amenajarea căminului.

 

VĂRSĂTOR: Veţi dispune de o capacitate intelectuală exemplară, venind cu unele idei de milioane! Însă, în plan emoţional situaţia nu mai e aşa de roză, reliefându-se o deosebită fragilitate emoţională. Atenţie şi la drumuri!

 

PEŞTI: Unora dintre nativii zodiei li se vor arăta anumite oportunităţi financiare de-a dreptul formidabile, însă celorlaţi chiar unele capcane primejdioase! Totul e după norocul fiecăruia… Să sperăm că veţi fi dintre cei norocoşi!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *