E scris în stele – vineri, 24 noiembrie 2017

Astăzi, aspectul astral relevant este redat de sextilul Lunii din zodia Vărsătorului cu Soarele din semnul Săgetătorului. Această configuraţie astrologică este una foarte fericită, aducând energii ce relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect astral, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii tuturor impasurilor potenţiale ale zilei, de la cele mai mici, până la celelalte mai serioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă puteţi câştiga prieten bun sau un protector de bună credinţă care va jocul un rol de prim rang în destinul vostru. Mai toate evenimentele ce ţin de amiciţii sunt foarte frumos relevate în această zi specială.

 

TAUR: Se poate ivi un succes profesional titanic! Aşadar, pregătiţi-vă pentru o promovare sau un nou job bine cotat. Se mai arată şi că reputaţia şi prestanţa voastră publică va cunoaşte o creştere extraordinară!

 

GEMENI: Veţi dispune de un mental ascuţit şi de o judecată foarte sănătoasă şi înţeleaptă! Aveţi o susţinere astrală foarte puternică pentru toate chestiunile ce ţin de evoluţie spirituală, studiu, evaluare şi călătorii.

 

RAC: Se arată unele succese ce vă vor conferi o stare lăuntrică optimistă şi plină de satisfacţie. Veţi obţine şi un bun spor la bani sau alte beneficii de ordin material. Se mai arată o protecţie contra marilor incidente.

 

LEU: În viaţa de cuplu, astrele acestei zile vă vor oferi unele evenimente dulci, sensibile şi delicate. Astfel, ar fi foarte indicat să vă concentraţi asupra persoanei dragi! Se observă noroc şi în afaceri sau litigii.

 

FECIOARA: La locul de muncă se vor arăta evenimente foarte frumoase şi mulţumitoare. Când discutăm despre sănătate, energia acestei zile vă va conferi o stare generală mult mai bună şi încurajatoare!

 

BALANŢA: Se arată o zi minunată în cele ce ţin de dragoste şi iubire! Sunt şanse foarte mari să vă îndrăgostiţi sau să vă cimentaţi relaţia actuală. Se arată că veţi fi mai populari şi veţi avea noroc şi la cadouri!

 

SCORPION: Astrele indică o zi splendidă în chestiuni ce ţin de familie! Este un moment foarte bun pentru a vă petrece mai mult timp cu cei dragi, iar satisfacţiile interioare nu vor întârzia să apară!

 

SĂGETĂTOR: Este o zi extrem de fastă pentru a vă pune în practică talentele şi aptitudinile mentale! Îi veţi impresiona puternic pe ceilalţi cu inteligenţa şi elocvenţa voastră! Se arată un foarte bun spor şi la drumuri ori călătorii.

 

CAPRICORN: Astăzi puteţi avea un noroc aproape divin în chestiuni ce ţin de bani! Astfel, vi se pot prezenta unele oportunităţi de câştig cu totul fenomenale. Totul e să fiţi pe fază! Puteţi avea un bun noroc şi la achiziţii de bunuri.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai solari, radianţi, încrezători, admiraţi şi puternici! Se arată o foarte bună popularitate şi un noroc grozav în mai toate proiectele pe care vi le propuneţi! Veţi ieşi mult mai uşor în evidenţă şi veţi atrage succesul!

 

PEŞTI: O persoană de bine, mai probabil o femeie mai matură, vă va face un mare bine în această zi! Se va ivi un moment salvator care vă va scoate dintr-un impas periculos. Se vede şi o remediere binevenită a stării de sănătate!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *