E scris în stele – vineri, 27 octombrie 2017

Scena celestă a zilei stă sub oblăduirea conjuncţiei, simbiozei dintre Soare şi Jupiter sub zodia Scorpionului. Manifestarea acestui fenomen astral ne expune noţiuni ce ţin de: integritate, onoare, succes, onestitate, altruism, moralitate, înţelepciune şi belşug. Astfel, este o zi pozitivă pentru chestiuni şi activităţi ce ţin de: spiritualitate, studiu, reuşită publică şi spirit asertiv. Acest unghi astrologic va avea o influenţă mai pregnantă îndeosebi asupra bărbaţilor, ca şi gen, dar şi pentru persoanele ce se află în poziţii de autoritate, de conducere.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi veţi avea parte de intense trăiri afective, fiind animaţi de o pasiune mistuitoare. Se arată şi un semnificativ risc de accidente, deci fiţi ceva mai precauţi. Veţi avea parte şi de o facilitate la banii altora.

 

TAUR: Sunt şanse bune să câştigaţi un proces ori alt litigiu, iar în afaceri aveţi parte de o susţinere planetară uimitoare, putând avea parte de întreprinderi bănoase. Partenerul de cuplu vă va oferi mai multă încântare şi fericire!

 

GEMENI: La job vă veţi achita cu un profesionalism desăvârşit de sarcinile de lucru, obţinând respectul şi admiraţia colegilor. Se vor arăta şi unele semne mai bune legate de starea generală de sănătate.

 

RAC: Astăzi veţi fi în centrul atenţiei, beneficiind de o grozavă popularitate. În viaţa sentimentală veţi putea realiza o mare cucerire! Este o zi potrivită şi pentru activităţi recreative şi de destindere.

 

LEU: Dacă aveţi în plan unele modificări majore legate de mediul domestic, acesta e momentul să vă puneţi pe treabă. Înţelegerea cu familia vă va reliefa sentimente frumoase de apropiere şi de apreciere.

 

FECIOARA: Inteligenţa, înţelepciunea şi viziunea vor fi atuurile voastre per ansamblul zilei. Este o zi foarte bună pentru învăţare, dar şi pentru evaluări. Toate drumurile acestei zile vă vor oferi un rezultat măreţ.

 

BALANŢA: Puteţi beneficia de un câştig financiar colosal. Totul e să profitaţi de oportunităţile băneşti ale zilei. Vă puteţi descoperi şi cultiva unele talente şi aptitudini ce vă vor conferi un categoric avantaj.

 

SCORPION: Bunăvoinţa, omenia, solaritatea, înţelepciunea şi simpatia vă vor însoţi pe parcursul zilei. Veţi fi puternici şi capabili, depăşind cu mare uşurinţă mai toate obstacolele acestei zile.

 

SĂGETĂTOR: Divinul va interveni mai direct în viaţa voastră, ocrotindu-vă de marile rele ale perioadei şi reconectându-vă la izvorul spiritual al universului. Este un moment tare bun şi pentru o analiză de sine.

 

CAPRICORN: Aveţi parte de şanse destul de bune pentru a vă atinge un deziderat mai vechi. Puteţi obţine şi prietenia, protecţia unei persoane extraordinare. Este o zi indicată şi pentru acţiuni de grup.

 

VĂRSĂTOR: Puteţi avea parte de un succes profesional magnific, răsunător! Şefii se vor arăta deosebit de impresionaţi de prestanţa şi calitatea voastră profesională. Veţi avea parte de o imagine socială demnă de tot respectul!

 

PEŞTI: Este o zi a introspecţiei şi a eliberării intelectului. Veţi judeca evenimentele mult mai luminat şi veţi avea parte de o deschidere clară la idei noi. Este o zi de mare succes pentru călătorii la mari depărtări.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *