Ionuț Burleanu, președintele FRF, a fost la Petroșani

Ionuț Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, s-a aflat la Petroșani. Oficialul a vizitat stadionul Petre Libardi, acolo unde, în prezent, se execută lucrări de anvergură pentru realizarea unui modern complex sportiv. Ionuț Burleanu a fost însoțit la Petroșani de Mihai Stoichiță, director tehnic din cadrul FRF.

„Împreună am fost la Complexul Sportiv Jiul, în incinta căruia, în curând, vor începe lucrările la noua bază sportivă unde va fi realizat un teren de fotbal cu suprafață artificială cu 500 de locuri în tribună și instalație de nocturnă. M-au asigurat de sprijinul lor direct pentru dezvoltarea și susținerea activității sportive de la Petroșani. Sportul înseamnă sănătate pentru copiii noștri și pentru mine a fost și va rămâne o prioritate”, a ținut să precizeze Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Baza sportivă se va construi la stadionul Jiul Petroșani printr-o investiție derulată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. În cadrul contractului se va construi un teren de fotbal cu suprafață artificială, cu 500 de locuri în tribună, dar și instalație de nocturnă, cu spații administrative și un  mini-teren de baschet, handbal sau alte sporturi.   Peste 6 milioane de lei este valoarea investiției.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.