E scris în stele – vineri, 6 decembrie 2019

Marcajul celest principal al zilei este redat de cuadratura Lunii din zodia Berbecului cu planeta Jupiter din Capricorn. Această poziţie cerească va potenţa unele trăsături ce ţin de: egoism, iresponsabilitate, labilitate, lăcomie, vanitate, necinste şi excesivitate. Este recomandat astrologic ca pe parcursul acestei zile să dezvoltăm o atitudine emoţională mai pozitivă, căutând o abordare onestă şi morală în toate întreprinderile acestei zile a accentelor disonante.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai sensibili, visători şi cam prea idealişti. Căutaţi să vă aduceţi şi o nuanţă de pragmatism şi realism în ipostaza acestei zile. În carieră există riscul unor decizii ce pot avea un impact chiar nefast.

 

TAUR: O femeie matură va încerca, prin metode ascunse, să vă facă probleme. Menajaţi-vă şi starea de sănătate. Nu este o zi rodnică pentru călătorii pe distanţe lungi. Mare grijă în caz de evaluări!

 

GEMENI: Raporturile cu prietenii vă vor releva unele neînţelegeri. Ar fi indicat ca să vă feriţi de îndatorări. Se prezintă şi un risc semnificativ de incidente, aşadar fiţi ceva mai precauţi.

 

RAC: Reputaţia voastră ar putea fi lezată de unele zvonuri înveninate. Fiţi cu mare grijă în chestiuni ce ţin de contracte şi alte acorduri, prezentându-se un risc major de pagubă. În cuplu se pot ivi discuţii mai aprinse.

 

LEU: Nu vă sunt prielnice activităţile ce ţin de studiu şi examinări. Fiţi mai atenţi şi la drumuri. La locul de muncă s-ar putea să fiţi mai distraşi în efectuarea sarciniilor. Atenţie şi cu sănătatea!

 

FECIOARA: Veţi prezenta o stare afectivă mai agitată, frământată. În dragoste ar fi bine să adoptaţi o atitudine cât mai autentică şi responsabilă faţă de persoana iubită. Nu este o zi cu noroc pentru speculaţii!

 

BALANŢA: În viaţa de cuplu se vor ivi sentimente destul de volatile, fiind necesar să gestionaţi capriciile persoanei dragi. Se pot ivi unele conflicte în relaţia cu părinţii. Nu este un moment bun pentru achiziţii în casă.

 

SCORPION: Astrele vă pot releva unele mici probleme de sănătate. Fiţi mai precauţi în raporturile cu femeile de la job. Urmaţi calea sincerităţii şi corectitudinii în judecată, dar şi în discurs. Atenţie şi la drumuri!

 

SĂGETĂTOR: Legăturile cu proprii copii se vor arăta mai puţin îmbucurătoare. Se pot prezenta şi unele minore dezamăgiri în cuplu. Vă propun să fiţi mai economi cu bugetul, evitând cheltuielile nejustificate.

 

CAPRICORN: Veţi dispune de unele trăiri afective mai puţin pozitive. Fiţi mai concilianţi în relaţiile cu cei de acasă. Controlaţi-vă mândria şi impulsivitatea, dând dovadă de mai multă înţelepciune şi bunăvoinţă.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o concentrare mai redusă în plan intelectual. Căutaţi să fiţi mai clari în discurs! Se pot ivi şi unele probleme de sănătate. Nu intraţi în situaţii vicioase, pentru a nu regreta mai târziu.

 

PEŞTI: Aştrii vă rezumă o oarecare dezorganizare în plan financiar. Unii prieteni vor prezenta un comportament incorect şi vădit abuziv. Nu este o zi prielnică pentru evenimente de ordin public.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *