Vela a anunţat că şeful său de cabinet va fi Traian Berbeceanu

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, că de săptămâna viitoare şeful său de cabinet va fi Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba.

Vela a declarat, într-o conferinţă de presă, că a încercat să aducă în echipa lui oameni cu care să poată acţiona şi alături de care să îşi îndeplinească misiunea de ministru.
“Aşa cum aţi văzut, am încercat să aduc în echipa mea oameni cu care să pot acţiona, să-mi îndeplinesc această misiune nobilă de a fi ministrul Afacerilor Interne. Eu sau colegi de ai mei din conducerea ministerului, aşa cum domnul Antonescu a venit ca şi consilier la inspectorul general al Poliţiei Române, cum domnul Despescu este secretar de stat de săptămâna trecută, responsabil cu ordinea publică în România, şeful meu de cabinet de săptămâna viitoare, de luni, va fi comisarul şef în rezervă Traian Berbeceanu”, a declarat Marcel Vela.
Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Traian Berbeceanu a afirmat, joi seară, că propunerea ministrului Marcel Vela îl onorează şi-l responsabilizează şi a anunţat că se va baza pe toţi profesioniştii din sistem. ”Va fi nevoie de multă muncă şi multă determinare”, a scris Berbeceanu, joi seară, pe Facebook.

”Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează şi mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă şi multă determinare. Şi ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniştilor din Poliţia Română! Va fi bine! Doamne ajută!”, a scris, joi seară, pe Facebook, Traian Berbeceanu.

După anunțul Minstrului de Interne, iată ce a scris Marian Godină pe pagina sa de facebook: ”Traian Berbeceanu începe o misiune grea deoarece, spre deosebire de predecesorii săi de la care nimeni nu se aștepta la nimic, acum oamenii, și mai ales polițiștii, printre care mă număr și eu, au foarte mari așteptări de la el.
Felicitări și mult succes pe noul drum!”

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *