E scris în stele – vineri, 8 septembrie 2017

În această zi aspectul astrologic principal este descris de trigonul Lunii din Berbec cu Venus din Leu. Acest unghi celest ne va oferi mai multă: vivacitate, afectivitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Această energie ne va amplifica toate trăirile şi interesele ce ţin de amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Totodată, această poziţionare astrală ne va aduce un plus de spor şi reuşită în toate chestiunile ce ţin de iubire, distracţie şi joc. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a concilierii şi a cooperării.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă arată mai sensibili, sentimentali şi protectivi în raporturile generale cu cei din jur. Totodată, este o zi minunată pentru distracţie, destindere şi recreere, prezentându-se şi un bun succes amoros.

 

TAUR: O femeie vă va susţine destul de puternic per ansamblu acestei zile. Se mai relevă şi o viaţă interioară destul de fecundă. Este o zi armonioasă şi în raporturile familiale, arătându-se o doză înaltă de înţelegere.

 

GEMENI: Aveţi parte de o zi favorabilă pentru activităţi pozitive şi alte demersuri plăcute alături de prieteni, amici. Comunicarea cu cei din anturaj vă va conferi un nivel ridicat de satisfacţie per totalul acestei zile.

 

RAC: Veţi beneficia de o imagine publică favorabilă şi admirativă, fiind binecuvântaţi cu reuşită în demersurile ţintite. Se mai arată şi un succes destul de bunicel când discutăm de bani şi alte resurse materiale.

 

LEU: Se indică o zi frumoasă pentru studiu şi călătorii. Totodată, puteţi primi şi unele veşti fericite care să vă îmbuneze ziua. Veţi da dovadă şi de amabilititate, stil, farmec şi persuasiune în relaţiile cu cei din jur.

 

FECIOARA: Din punct de vedere afectiv veţi fi mai împăcaţi per ansamblul acestei zile. Se mai poate ivi şi un oarecare noroc la bani. Este o zi favorabilă pentru a vă cultiva natura empatică a personalităţii.

 

BALANŢA: Relaţia de cuplu se va dovedi satisfăcatoare pentru această zi. Astrele indică şi o zi favorabilă pentru a vă aduce în concret unele deziderate mai vechi. Este o zi de bun augur şi în relaţia cu prietenii.

 

SCORPION: Astrele zilei relevă o bună remediere în chestiuni ce ţin de starea de sănătate. Se mai prezintă şi o susţinere vitală din partea unei femei mai tinere, care vă va înlesni, facilita succesul social.

 

SĂGETĂTOR: Veţi avea parte de evenimente calde şi sensibile în viaţa amoroasă, arătându-se, totodată, o bună doză de popularitate. Este o zi nemaipomenită pentru călătorii si alte evenimente ce ţin de depărtări.

 

CAPRICORN: Este un moment potrivit pentru a vă explora amintirile şi latura afectivă a personalităţii. Se mai prezintă şi o împlinire deosebită în plan romantic, amoros. Veţi fi mai protejaţi şi contra incidentelor.

 

VĂRSĂTOR: Imaginaţia şi creativitatea vor fi asul vostru din mânecă. Totodată, astrele momentului vă relevă drept iubiţi şi fericiţi alături de persoana din cuplu. Afacerile gândite în această zi vor fi cu succes.

 

PEŞTI: Se arată un spor ceva mai bunicel când discutăm de bani şi alte resurse. La job veţi avea parte de o conclucrare ceva mai bună. Se mai precizează şi o înbunătăţire semnificativă a stării de sănătate.

 

Dragii mei, sa nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.