Economia, predată tinerilor de către liberali

Liberalii din județul Hunedoara au dialogat cu tinerii. Totul s-a petrecut în cadrul “Cafenelei liberale” cu tema “Sistemul fiscal din România”. Tinerii au avut posibilitatea de a afla de la Lucian Heiuș, președintele PNL Hunedoara, și Carmen Elenora Hărău, senator PNL, despre modul în care funcționează economia, principii ale sistemului fiscal, care sunt obligațiile, dar și șteptările contribuabilului în România.

„A fost un curs interactiv, cu multe întrebări din partea tinerilor, în care cunoștințele teoretice au fost aprofundate prin exemple concrete din economia românească şi studii de caz, inclusiv din mediul economic internațional. S-au prezentat și soluțiile Partidului Național Liberal pentru problemele din economia României”, arată liberalii hunedoreni.

Cei doi parlamentari și-au exprimat speranța că tinerii sunt cei care văd clar direcția în care se îndreaptă România si prin implicarea lor, inclusiv prin vot, se poate corecta modul actual de abordare. România trece printr-o perioadă de convulsii economice. Ultimele date prezentate de Institutul Național de Statistică arată că economia se îndreaptă într-o direcție greșită. Tocmai din astfel de cazuri concrete și prezente, tinerii pot acumula cunoștințe.

Puteți urmări integral acțiunea liberalilor pe pagina de facebook a publicației.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *