Anchetă după ce trei adolescenţi de 14 ani ar fi mers băuţi la şcoală, fiind recalcitranţi, iar profesorii au cerut ajutorul poliţiştilor – VIDEO

Trei adolescenţi de 14 ani ar fi mers băuţi la şcoala din Hidişelu de Jos, judeţul Bihor, şi, pentru că făceau scandal şi erau recalcitranţi, profesorii au cerut ajutorul poliţiştilor. La sosirea acestora, doi dintre tineri s-au conformat, dar unul a continuat să facă scandal, fiind pus la pământ şi încătuşat. Momentul a fost filmat, iar Poliţia a deschis o anchetă pentru a cerceta intervenţia.

 

Potrivit https://www.bihon.ro, trei adolescenţi de 14 ani ar fi mers băuţi la şcoala din Hidişelu de Jos în cursul zilei de luni.

Profesorii au cerut ajutorul unui poliţist aflat în zonă şi, pentru că acesta nu a făcut faţă, a mai fost chemat un agent.

„Poliţistul a intervenit în sala de clasă în care se aflau cei trei elevi, doi dintre ei s-au supus recomandărilor poliţistului de a aştepta în curtea şcolii pentru a fi conduşi acasă, însă cel de-al treilea a continuat comportamentul turbulent, proferând injurii, alergând între sălile de clasă şi provocând în rândul elevilor indignare şi un sentiment de insecuritate. Poliţistul a solicitat în sprijin un coleg de la acelaşi post de poliţie, însă, pentru că elevul nu se supunea indicaţiilor poliţiştilor, în momentul în care a manifestat agresivitate faţă de un alt elev, pe care l-a îmbrâncit, aruncându-i pe jos ghiozdanul şi alte obiecte personale, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au condus la postul de poliţie din Hidişelu de Jos, unde a continuat tulburarea ordinii şi liniştii publice şi proferarea de înjurii”, a declarat comisar-şef IPJ Bihor, Alina Fărcuţa, pentru https://www.bihon.ro.

Momentul imobilizării a fost înregistrat, iar acum IPJ Bihor a deschis o anchetă pentru a stabili dacă intervenţia la faţa locului a fost potrivită.

Între timp, adolescentul recalcitrant a fost amendat cu 1.000 de lei.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *