Estera, o adolescentă de 16 ani, este căutată de părinți și poliție. Ați văzut-o?

UPDATE: În cursul zilei de ieri, 30 octombrie, poliţiştii petrileni au organizat o acţiune în urma căreia au depistat, în zona unui restaurant din Petrila, minora în vârstă de 16 ani, din Petrila, care a plecat voluntar de la domiciliu în data de 27.10.2019.

Cu ocazia audierii, minora le-a declarat poliţiştilor că pe timpul absenţei de la domiciliu s-a aflat la locuinţele unor prieteni şi că nu a fost victimă a vreunei infracţiuni. Ulterior, minora a fost predată mamei sale.


La data de 29.10.2019, în jurul orei 18:00, la sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat o femeie din Petrila, care a reclamat faptul că în data de 27.10.2019, în jurul orei 18:00, fiica sa, Butnariu Estera (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu (profitând de faptul că părinţii erau plecaţi de acasă), luându-şi mai multe articole de îmbrăcăminte şi telefonul mobil şi nu a mai revenit.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că minora a plecat voluntar de la domiciliu, iar în data de 29.10.2019, mama sa a luat legătura cu aceasta, minora comunicându-i că „este bine” şi că nu doreşte să revină acasă.

La momentul plecării voluntare de la domiciliu (din Petrila), minora a luat mai multe articole de îmbrăcăminte (la momentul actual nu se cunosc caracteristicile acestora).

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m., greutate aproximativ 62 kg., ochi căprui, păr şaten lung, față ovală.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *