EUROPAfest – Artişti din 20 de ţări vor concerta în România

Artişti din 20 de ţări vor concerta în cadrul celei de-a 28-a ediţii a EUROPAfest, care va avea loc în perioada 16 – 24 iulie 2021.

Muzicieni din Argentina, Aruba – Insula Caraibe, Azerbaidjan, Australia, Austria, Brazilia, Columbia, Coreea de Sud, Cuba, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Ţările de Jos şi Ucraina vor prezenta producţii în spaţii de concert tradiţionale şi neconvenţionale.

Evenimentele vor avea loc, între altele, la Teatrul Odeon şi Muzeul Naţional de Artă al României. Mai multe detalii cu privire la agenda, spaţiile de desfăşurare a evenimentelor şi măsurile ce trebuie respectate de publicul spectator vor fi anunţate cât de curând posibil.

Echipa festivalului a transmis că îşi doreşte ca fiecare persoană care participă la EUROPAfest să vină cu încredere şi să ştie că se va urma întocmai protocolul şi normele de protecţie şi siguranţă indicate de autorităţi.

Biletele vor fi puse în vânzare pe iabilet.ro.

Luigi Gageos, directorul festivalului, a transmis: „Am ales ca slogan pentru această ediţie «Return to Live Music. No limits, just hope». 2020 a fost un an în care am conştientizat cu toţii rolul artei şi, în special, al muzicii în a ne crea o stare de bine, de echilibru. Am redescoperit bucuria lucrurilor simple, autentice, dar ne-am găsit şi propriile limite. După luni de restricţii şi săli de spectacole închise, după seri de streaminguri online lipsite de emoţia live-ului, suntem nerăbdători să revenim la concertele cu public şi să simţim că totul va fi bine“.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *