Eurovision România: Publicul poate vota online, timp de 24 de ore, artiştii favoriţi pentru semifinală.

Publicul poate vota, începând de miercuri, ora 20.00, pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, favoriţii pentru semifinală. Joi, în cadrul Telejurnalului, vor fi anunţate cele 20 de melodii care rămân în concurs, anunţă Televiziunea Română.

„Miercuri seară, la ora 20.00, dăm start sesiunii de vot pentru fanii Eurovision România. În premieră la Selecţia Naţională, publicul îşi poate vota piesele preferate pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, începând de miercuri seară, de la ora 20,00, până joi, la aceeaşi oră. Timp de 24 de ore, fanii pot alege dintre piesele semifinaliste, disponibile pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook Eurovision România şi pe site-ul eurovision.tvr.ro, iar la final, primele cinci vor intra în show-ul semifinalei, alături de cele 15 alese de juriu”, anunţă TVR.

50 dintre votanţi vor fi premiaţi de unul dintre sponsorii ediţiei din acest an (regulamentul este disponibil la shorturl.at/doNT7).

După închiderea sesiunii de vot, joi seara, la Telejurnalul de la ora 20.00, organizatorii vor dezvălui, în direct, lista concurenţilor care vor urca pe scenă sâmbătă, în primul show al Selecţiei Naţionale.

Cele mai votate cinci piese în clasamentul fanilor, alături de 15 melodii alese de juriul de specialişti, intră în line-up-ul evenimentului.

Semifinala Selecţiei Naţionale se încheie pe 12 februarie, cu un show transmis în direct la TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00.

Anca Mazilu şi Bogdan Stănescu vor fi gazdele show-ului, iar Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Esc 2017, va fi alături de concurenţi şi va transmite emoţiile din Camera Verde.

Toate informaţiile privind organizarea concursului sunt prezentate în Regulamentul Selecţiei Naţionale, disponibil pe site-ul oficial eurovision.tvr.ro.
viewscnt

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *