Eveniment fotbalistic în memoria micuțului ucis de un teribilist pe trecerea de pietoni

În memoria tragicului incident în care un micuț pasionat de fotbal, Cosmin Popan, a fost răpus de un teribilist pe trecerea de pietoni, comunitatea fotbalistică se reunește pentru a-i aduce un ultim omagiu și pentru a păstra vie amintirea sa. La stadionul „Petre Libardi” din Petroșani, pe 10 martie, pasionații de fotbal sunt invitați să se alăture evenimentului care marchează a doua ediție a Memorialului Cosmin Popan.

Organizat de Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, în colaborare cu CSM Jiul Petroșani și ACS Școala de Fotbal Damian Militaru, memorialul va cuprinde două categorii de vârstă, U13 și U12. Echipele participante, alcătuite din membrii afiliați, vor concura respectând regulamentele competițiilor pentru aceste categorii de vârstă.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, subliniază importanța acestui eveniment în cadrul comunității locale și îndeamnă iubitorii de fotbal să se alăture în omagiu pentru Cosmin Popan. Taxa de participare de 100 lei per echipă va fi donată familiei regretatului jucător, contribuind astfel la sprijinirea lor în acest moment dificil.

„În data de 10 martie, la stadionul ”Petre Libardi”, iubitorii de fotbal sunt așteptați să îi aducă un omagiu de suflet fotbalistului Cosmin Popan, astfel să se păstreze vie amintirea unui copil pasionat de fotbal a cărui viață a fost curmată mult prea devreme”, arată tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.

Prin această competiție și omagiu, memoria lui Cosmin Popan va fi păstrată vie în inimile celor care l-au cunoscut și i-au apreciat pasiunea pentru fotbal.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *