Un excavator în valoare de aproape 500.000 de lei, care fusese furat, a fost găsit de poliţiştii de frontieră

Un excavator în valoare de aproape 500.000 de lei, care fusese furat, a fost găsit de poliţiştii de frontieră constănţeni în localitatea Castelu, ei constatând că seria de identificare a utilajului fusese modificată fizico-chimic.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, pe data de 21 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au făcut o percheziţie domiciliară în comuna Castelu,
„Astfel, a fost depistat un utilaj tip excavator marca JCB, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. Vehiculul figura ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Suedia. De asemenea, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că seria de identificare a utilajului a fost modificată fizico-chimic”, se arată în comunicat.
Sursa citată menţionează că utilajul aparţinea unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din judeţul Constanţa.
Excavatorul, în valoare de aproximativ 486.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.