Moș Crăciun a ajuns la Alex cu mașina de pompieri

Alex, un băieţel de 7 ani, dintr-un sat pierdut pe culmile munţilor Apuseni, a avut parte de o întâlnire pe care o va ţine minte toată viaţa. Ajutoarele lui Moș Crăciun au fost pompierii și voluntarii clubului de Offroad din Brad.

„Alex era cu caprele la păscut într-o poiană din apropierea casei când a văzut pe drumul abrupt, şerpuit şi.plin de gropi apropiindu-se o caravană cum nu mai văzuse niciodată. A alergat într-un suflet în întâmpinarea celor 7 maşini roşii de pompieri şi autoturisme de teren ale Staţiei Brad şi ale Clubului Sportiv Offroad Brad. S-a îmbujorat de emoţie şi ochii i-au sclipit când din maşinile mari au început să apară pompieri şi voluntari încărcaţi cu bunătăţi, jucării şi cadouri de Crăciun”, transmite ISU Hunedoara.

Alex s-a entuziasmat când a urcat la volanul autospecialei, iar un pompier i-a arătat cum funcţionează pistolul de refulare a apei. I-a povestit ofiţerului că şi el este un fel de pompier atunci când, în perioada secetoasă, îşi ajută tatăl să umple fântâna cu apă cu ajutorul unei pompe.

Alături de Alex alţi zeci de copii şi seniori singuri ce trăiesc în satele izolate din comunele Ribiţa, Bulzeştii de Sus şi Blăjeni au fost vizitaţi de pompieri şi voluntari încărcaţi cu cadouri de sărbători.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *