Expoziția „Masa de Paște în zona Zarandului – datina împistririi ouălor”, deschisă la Shopping City Deva

În apropierea sărbătorilor de Paște, Shopping City Deva își invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera caldă și colorată de sărbătoare și să aleagă daruri inspirate pentru cei dragi. Centrul comercial găzduiește în această perioadă o expoziție inedită dedicată obiceiurilor pascale din zona Zarandului și meșteșugului împistririi ouălor, intitulată „Masa de Paște în zona Zarandului – datina împistririi ouălor”, ce poate fi vizitată până pe 3 mai.

În plus, centrul comercial le-a pregătit oferte speciale și o experiență de shopping în condiții de maximă siguranță. Iar  în perioada 15 – 29 aprilie, clienții au ocazia de a câștiga, prin înscriere exclusiv online, un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de achiziția făcută. În plus, în perioada 19 aprilie – 3 mai, cumpărăturile de minimum 300 de lei sunt răsplătite cu premii culinare instant și distracție

Descoperă bucuria tradiției de Paște din zona Zarandului

 

În perioada 16 aprilie – 3 mai, Shopping City Deva găzduiește, cu ajutorul Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva, expoziția inedită „Masa de Paște în zona Zarandului – datina împistririi ouălor”. Miniexpoziția ilustrează cele mai importante obiceiuri pascale din zona Zarandului, masa de sărbătoare și simbolurile asociate acestei mari sărbători: ouăle, cozonacul (colacul), lumina. Vizitatorii vor descoperi tehnica prin care sunt „împistrite” ouăle și vor putea admira exponate aflate în diferite etape de realizare, precum și ustensilele folosite pentru acest meșteșug tradițional.

 

De cumpărăturile de Paște, câștigi premii culinare instant și distracție la Arsenal Park Orăștie

 

În perioada 19 aprilie – 3 mai, în cadrul campaniei „De Paște, câștigi premii culinare și distracție” vizitatorii care fac cumpărături de minimum 300 de lei sunt răsplătiți instant cu unul dintre cele 550 de vouchere valabile în restaurantele din zona foodcourt: KFC, Ribs Grill, Cartofisserie, Salad Box, La Bunica, Shanghai, Spartan, Torje Traditional, Noodle Pack, Subway, Kalia. În plus, prin tragere la sorți, pot intra în posesia unuia dintre premiile săptămânale: un voucher de 4 activități la Arsenal Park Orăștie.

Câștigă un voucher cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

 

De Paște, Shopping City Deva le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 100 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. În perioada 15-29 aprilie, participanții se pot înscrie exclusiv online, pe www.shoppingcitydeva.ro, la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Deva controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Puteți urmări toate evenimentele și campanilie Shopping City Deva pe www.shoppingcitydeva.ro și pe Facebook Shopping City Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.