Expoziție universală inedită

O expoziție inedită va avea loc la Milano, zona Italiei greu afectată de pandemia de coronavirus. Expoziția universală este dedicată noului coronavirus. Un fotograf din municipiul Vulcan, Francis Nemeth, recunoscut de EFIAP  a acceptat invitația organizatorilor.

Evenimentul este derulat de PassepARTOUT Neconvențional Gallery din Italia și aduce pe simezele virtuale, constituite sub egida Galeriei de Artă Contemporană din Milano, oportunitatea pentru artiștii fotografi de pe întregul mapamond de a participa la un concurs online complet gratuit, care va constitui, la finalul condițiilor de izolare impuse de pandemia noului coronavirus, tema expoziției universale intitulate ”ARTE & Virtus pentru a învinge COVID19″.

Mai mult, cele 200 de lucrări artistice care vor fi selectate pentru această expoziție, vor constitui și tema unei licitații de artă cu vânzare, fondurile astfel obținute urmând să fie donate unor instituții de cercetare care au ca temă eradicarea temutului virus care a izolat oamenii de pe întreaga planetă, schimbându-le radical modul de viață.

Francisc Nemeth va participa la expoziția online, cu lucrarea”Dă-mi un foc”. De altfel, lucrarea artistului vulcănean este folosită drept afiș al expoziției.

Toți artiștii interesați pot participa la acest eveniment trimițând imagini cu lucrările lor direct prin e-mail la adresa: passepartoutgallery@libero.it sau prin WhatsApp la numărul 3382144483 împreună cu propria adresa de e-mail, numele și prenumele, titlul lucrării, descrierea tehnicii fotografice și a dimensiunilor reale ale acesteia.

Toate lucrările trimise vor fi publicate pe pagina oficială a Galeriei neconvenționale PassepARTOUT pe Facebook și pe site-ul www.passepartout-unconventional-gallery.it și pot fi distribuite inclusiv pe rețelele de socializare. Cele mai votate 100 lucrări ale publicului împreună cu cele 100 de lucrări alese de consiliul PassepARTOUT Artistic Associazione Culturale vor fi expuse la Galeria Unahotels Expo Fiera din Milano, atunci când pandemia va înceta, într-o expoziție de artă ever.

De asemenea, lucrările pot fi urmărite și pe Instagram, la adresa: https://www.instagram.com/passepartoutgallery

 

 

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *