“Fabrica de pian” aduce un eveniment caritabil la Petroșani

30 de pianiști din clasele I-VIII îi așteaptă pe iubitorii muzicii la un concert caritabil. Proiectul demarat de Școala de muzică de la Școala gimnazială ”IG Duca” din Petroșani sub genericul ”Fabrica de pian” continuă. Un concert organizat sub egida Fabricii de Pian va avea loc, miercuri 3 aprilie, de la ora 18:00 la Petroșani.

Concertul este denumit “Fabrica de Sunete”. În cadrul acestui eveniment cultural-artistic, melomanii din Petroșani și din toată Valea Jiului vor avea ocazia să vizioneze gratuit un regal de pian în care vor concerta nu mai puțin de 30 de pianiști, din clasele I-VIII, de la Secția de Muzică a Școlii Gimnaziale ”I. G. Duca” din Petroșani.

Tinerii artiști sunt coordonați de profesorii îndrumători: Aurelian Epuraș, Adina Stan, Camelia Ilina și Matilde Stoica.

”Evenimentul are scop caritabil și face parte dintr-o serie de evenimente pe care ne-am propus să le organizăm în următorii trei ani pentru a susține proiectul ”Fabrica de Pian”, proiect prin care dorim să achiziționăm un pian de concert. Așadar, vă așteptăm să ne fiți alături, să deveniți ambasadorii acestui proiect și să descoperiți tot ce este nou și frumos în activitățile noastre cultural-muzicale pe care le vom desfășura pentru comunitatea din Valea Jiului”, arată prof. Aurelian Epuraș, promotor al proiectului ”Fabrica de pian” și unul dintre organizatorii acestui eveniment.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *