Fata, de 15 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit

La data de 31.01.2021, în jurul orei  20:45, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că fiica sa minoră, Nagy Andreea-Ioana, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 30.01.2021, în jurul orei 14.00, și nu a mai revenit.

Minora, la data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o  pereche de pantaloni negri, de trening, geacă cu glugă de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport negri. Aceasta are înălţimea de aproximativ 1,55 metri, constituție astenică, părul lung, vopsit vișiniu, ochi albaștri, circa 50 kg. și nu este prima dată când pleacă voluntar de la domiciliu (pentru a  locui la diverși prieteni/prietene).

În acest caz, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, care au inclus darea în consemn la frontieră și în urmărire națională a minorei.  Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112. ta plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o  pereche de pantaloni negri, de trening, geacă cu glugă de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport negri. Aceasta are înălţimea de aproximativ 1,55 metri, constituție astenică, părul lung, vopsit vișiniu, ochi albaștri, circa 50 kg. și nu este prima dată când pleacă voluntar de la domiciliu (pentru a  locui la diverși prieteni/prietene).

În acest caz, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, care au inclus darea în consemn la frontieră și în urmărire națională a minorei.  Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *