Instalațiile electrice de la școli și spitalul din Petroșani, verificate cu atenție

Primarul municipiului Petroșani a solicitat verificarea instalațiilor electrice de la Spitalul de Urgență Petroșani și din unitățile de învățământ. Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a solicitat conducerii Spitalului de Urgență Petroșani demararea unei ample acțiuni de verificare a tuturor instalațiilor electrice, pentru a preîntâmpina evenimentele nedorite, cu consecințe grave, așa cum s-a întâmplat în alte unități sanitare din țară.

De asemenea, primarul Tiberiu Iacob – Ridzi a cerut intensificarea verificărilor și în ceea ce privește posibilitatea folosirii unor surse suplimentare de încălzire în secțiile spitalului unde normele interzic acest lucru.

Pe de altă parte, având în vedere posibilitatea reluării cursurilor, din data de 8 februarie 2021, cu prezența fizică a elevilor în unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului Petroșani, primarul Tiberiu Iacob – Ridzi a transmis directorilor de școli ca, începând cu data de 4 februarie 2021 să pornească instalațiile de încălzire și să verifice cu rigurozitate starea tehnică a acestora. În plus, edilul municipiului Petroșani a solicitat și verificarea tuturor instalațiilor electrice din școli și grădinițe.

„Prin aceste măsuri dorim să preîntâmpinăm orice evenimente nedorite, care pot avea, din păcate, consecințe grave. În ceea ce privește unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului nostru, ne dorim să asigurăm toate condițiile, astfel încât actul educațional să se desfășoare în siguranță, iar elevii și cadrele didactice să beneficieze de căldură în școli și grădinițe, odată cu reluarea cursurilor”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

 

news.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.