Femeia a plecat de 4 zile de la domiciliu, în șlapi

În data de 02.08.2021, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în data de 30.07.2021, în jurul orei 12:00 concubina lui, POPA MELINDA ELENA (foto), de 41 de ani,  a plecat de la adresa din municipiul Hunedoara, la care cei doi locuiesc, și nu a mai revenit.

În momentul plecării voluntare de la domiciliu, femeia era îmbrăcată cu  pantaloni lungi,  de culoare neagră, cu dungi albe, maiou de culoare roz, iar în picioare purta o pereche de șlapi de culoare roz.

Semnalmentele persoanei plecate voluntar: înălțime de circa 1.60 m, greutatea de aproximativ 52 kg., păr șaten, lung până în zona umerilor, grizonat în zona tâmplelor, ochi căprui, iar în zona abdomenului are un tatuaj cu motiv floral.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării femeii, care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *