Festivalul Național de Umor „Liviu Oros”, ediția a XXII-a

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” vă invită în perioada 13-14 mai 2023, la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros” care se va desfășura la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” din Deva.

 

Un asemenea festival, ajuns acum la a XXII-a ediție, devine un brand, o confirmare de valori și restituiri necesare sub zodia nemuritoare a lui Liviu Oros.

Și la această ediție, oferta celor două zile însumează diversitate, atractivitate și profesionalism. Festivalul „Liviu Oros” este un mare DA spus umorului, inteligenței și încrederii într-un viitor deștept.

Evenimentul va debuta sâmbătă, începând cu ora 18:00, în Holul Mare al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” cu vernisajul Salonului Național de Grafică Umoristică „Interludica”, urmat de decernarea premiilor la Concursul Internațional de Epigrame „Epigramissima”, ediția a III-a, în amfiteatrul „Liviu Oros”, moderator: Cornel Udrea.

În tot acest timp, graficienii Marian Avramescu și Gogu Neagoe vor realiza portrete grafice și sociale „la minut” publicului prezent.

De la ora 19:00, amfiteatrul „Liviu Oros” va fi gazda unui recital muzical-umoristic cu binecunoscutul Radu Pietreanu. Intrarea la acest recital se va face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi procurate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, de luni până vineri între orele 09:00 – 16:00.

Duminică, în a doua zi a festivalului, de la ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” se va juca piesa de teatru „Dʼale Carnavalului”, de Ion Luca Caragiale, pusă în scenă de Teatrul Dramatic „I. D. Sîrbu” din Petroșani, în regia lui Alexandru Grecu.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Invitațiile se găsesc la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, de luni până vineri între orele 09:00 – 16:00.

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0354.408.907.

 

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *