Fetiță de 8 ani, violată de un minor, la Băița

O fetiţă de doar opt ani a fost violată, duminică seară, în timp ce se juca într-un parc din localitatea Băiţa, de către un adolescent de 16 ani. Mama fetiţei a reclamat la Poliţie cele întâmplate, iar acum suspectul este audiat de procurori.

Conform unor surse locale, părinții unei fetițe în vârstă de 8 ani, din localitatea Băița, au sesizat ieri seară Poliția, asupra faptului că un băiat în vârstă de 16 ani, le-ar fi agresat sexual fiica.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii au întocmit dosar penal după ce mama unei fetiţe de opt ani a reclamat că fiica sa a fost violată.

”Poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracţiunea de viol, ca urmare a plângerii depuse de mama unei fetiţe de opt ani care spunea că fiica ei a fost violată în parc de un adolescent de 16 ani, în localitatea Băţia”, a declarat Bogdan Niţu.

Fetița a fost ademenită într-un colț mai ferit al parcului unde a fost agresată. Victima a fost internată la Spitalul Jedețean de Urgență din Deva, unde a fost operată.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, iar tânărul este audiat.

Minorul în vârstă de 16 ani reținut pentru comiterea unei infracțiuni de viol a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *