Fier furat din incinta exploatării minere

În data de 10.06.2020, poliţiştii au derulat o serie de activități de control în trafic, pe raza oraşului Aninoasa, context în care au depistat un bărbat de 31 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea pe DN66A, pe sensul de deplasare Vulcan-Petroșani, o autoutilitară încărcată cu deșeuri de fier (a căror proveniență bărbatul a declarat că este E.M Paroșeni).

În autoutilitară, poliţiştii au mai identificat alţi 5 vulcăneni, cu vârste cuprinse între 15 şi 52 de ani. Cei şase au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot ieri, în jurul orei 16:10, poliţiştii de siguranță publică şi cei ai Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan au observat două autoturisme care staţionau în zona Minei Paroșeni și care nu își justificau prezența.

În urma verificărilor, au fost identificaţi cei doi conducători auto (în vârstă de 23 şi de 39 de ani), precum celelalte 9 persoane (cu vârste cuprinse între 22 şi 40 de ani) prezente la fața locului, iar în interiorul autoturismelor au fost găsite componente de fier vechi sustrase de la Mina Paroșeni.

Şi în acest caz, poliţiştii efectuează cercetări privind comiterea infracțiunii de furt calificat

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *