Mineritul, în discuții prea lungi și obositoare

Discuțiile de la Confederația Sindicală Meridian par să-l fi răpus pe președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor. Acesta s-a aflat alături de cei care au participat la întrevederea în cadrul căreia s-au purtat discuții despre soarta mineritului și a energiei. Peste patru ore au durat discuțiile, iar acestea par a-l fi răpus pe președintele social-democraților hunedoreni, care a făcut act de prezență.

La începutul anului trecut, președintele social-democraților hunedoreni le promite minerilor și energeticienilor că le va fi alături pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

“Situația din cadrul Complexului Energetic Hunedoara m-a preocupat dintotdeauna, pentru că opinia mea este că acest agent economic este și trebuie să rămână un pilon important al economiei din Valea Jiului și din județul Hunedoara”, spunea anul trecut, Laurențiu Nistor, același care la întâlnirea de marți de la Confederația Meridian părea a fi cu gândul în altă parte.

Nu este prima “gafă” a social-democratului. Anul acesta în audierea lui Anton Anton din Comisia de Industrii, președintele PSD Hunedoara a afișat un surâs nelalocul lui atunci când parlamentarul Cristina Prună a ridicat problema minerilor decedațI în accidentele de muncă din Valea Jiului.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *