Fii voluntar! Uniți pentru viață!

Societatea Națională de Cruce Roșie România – Subfiliala Deva împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara, vă invită joi, 05.12.2019, începând cu orele 16 să asistați la o situație de urgență pusă în scenă de voluntari cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor.

„Voluntarii nu sunt plătiţi nu pentru că nu au nicio valoare, ci pentru că sunt de nepreţuit.” (Sherry Anderson)

Cu această ocazie se vor strânge materiale igienico-sanitare de strictă necesitate pentru Spitalul Județean de Urgență Deva.

Vino și tu, fii voluntar pentru o zi!

Crucea Roșie Română asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză. Prin programele și activitățile sale în beneficiul societății, contribuie la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârsta, apartenență socială sau politică.

Obiectivul fundamental al activității desfășurate de IGSU vizează eficientizarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență, în vederea menținerii sub control a riscurilor și asigurării stării de normalitate a vieții comunităților umane și este atins prin multitudinea de activități de prevenire și intervenție pentru stingerea incendiilor, descarcerare și prim-ajutor SMURD, salvarea persoanelor și limitarea pagubelor produse de inundații, alunecări de teren, mișcări seismice, epidemii, epizootii, înzăpeziri, secetă, asistența persoanelor aflate în situații critice, intervenția la accidente tehnologice, radiologice, nucleare, biologice sau alte tipuri de calamități naturale sau antropice.

Diniș  Diana Eva – Director Subfiliala Deva

Crucea Roșie Română

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *