Filigoria din Parcul Cetății Deva, vandalizată

Luni dimineață, în jurul orei 5:00, poliţiştii locali din municipiul Deva, în timp ce patrulau în zona parcului au pus mânaq pe patru indivizi, care au vandalizat filigoria din Parcul Cetăţii Deva. La vederea polițiștilor indivizii au încercat să fugă, dar au fost prinși imediat.

În lipsă de ocupație și aflându-se în stare de ebrietate, patru tineri au fost surprinși de polițiști cu markerele care le-au folosit pentru a desena pe stâlpii şi balustradele filigoriei.

”Tinerii au fost conduşi la sediul poliţiei locale. Ei şi-au recunoscut fapta şi au plecat acasă.

Oamenii legii le-au pus însă în vedere să revină la sediul Poliţiei Locale şi împreună cu poliţiştii să meargă în Parcul Cetăţii pentru a repara stricăciunile provocate, lucru pe care l-au şi făcut în cursul zilei de ieri, 12 august 2019.

Pentru fapta lor, tinerii vor fi sancţionaţi contravenţional, conform Legii 61/1991, cu amendă cuprinsă între 100-500 lei. Poliţiştii locali vor ţine însă cont la aplicarea sancţiunii de faptul că bărbaţii au fost de bună-credinţă şi şi-au îndreptat greşeala.” se arată în comunicatul primit de la Primăria Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.