Flori rupte și locuri de joacă distruse

Spiritul civic pare a nu mai exista la Lupeni, acolo unde peste noapte au fost rupte sute de fire de flori și distruse mai multe locuri de joacă. “Inadmisibil”, așa caracterizează Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni ceea ce se întâmplă în localitate. Persoane rău-intenționate distrug bunurile localității. Locurile de joacă, ghivecele cu flori și alte bunuri ale localității au fost distruse de vandali. Acum se cere ajutorul cetățenilor pentru a-i identifica pe cei care comit astfel de fapte.

Ce facem astăzi, se distruge mâine! În ciuda eforturilor depuse de Primăria Municipiului Lupeni, de a efectua investiții în vederea înfrumusețării localității noastre, persoane rău intenționate distrug tot ce le iasă în cale”,  spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Potrivit primarului, florile din jardiniere au fost înlocuite de cinci ori până acum. Tot de atâtea ori au fost rupte. La Lupeni, autoritățile locale încearcă să înfrumusețeze localitatea, iar vandalii le distrug. Nu este pentru prima dată când autoritățile de la Lupeni se confruntă cu astfel de situații.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *