Florin Cîţu, la aniversarea a 146 de ani de la înfiinţarea PNL

Premierul Florin Cîţu afirmă, la aniversarea a 146 de ani de la înfiinţarea PNL, că, atunci când a decis să intre în politică, a ştiut că singura variantă este să fie liberal, susţinând că doar liberalismul salvează România, iar românii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie.

”La mulţi ani, România liberală! Partidul Naţional Liberal aniversează astăzi 146 de ani de la înfiinţare. Aproape un veac şi jumătate în care PNL a promovat singura soluţie pentru bunăstarea tuturor cetăţenilor: liberalismul. Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal.DOAR liberalismul salvează România, iar românii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie!”, scrie Cîţu pe Facebook.
El afirmă că în 2019, ”PNL a scăpat ţara de PSD şi şi-a asumat guvernarea într-o perioadă foarte dificilă”.
”Acum, guvernul pe care îl conduc îşi asumă cele mai curajoase reforme liberale. Pentru România urmează o etapă importantă, de creştere economică. Nu există altă soluţie, doar liberalismul. La mulţi ani, PNL!”, spune Florin Cîţu în finalul mesajului.
Ceremoniile prilejuite de aniversarea a 146 de ani de la înfiinţarea partidului, la care vor participa preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban şi reprezentanţii conducerii partidului,  au loc luni la Muzeul Naţional I. C. Brătianu, din localitatea Ştefăneşti – jud Argeş.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *