Polițiști locali care mână vaci, oi care pasc în mijlocul orașului și mobilier stradal vandalizat

Polițiști locali care mână vaci, oi care pasc în mijlocul orașului și mobilier stradal vandalizat. Sunt doar câteva din imaginile care nu fac cinste localităților din Valea Jiului.

La finalul săptămânii trecute, proprietarul a trei vaci pe care le-a lăsat la păscut, libere, pe străzile din municipiul Petroșani. Acesta riscă să fie amendat cu până la 500 de lei, după ce va fi identificat. Polițiștii locali sunt cei care au găsit animalele, în zona magazinului Jiul, chiar în centrul localității, unde se hrăneau inclusiv cu panseluțele plantate de municipalitate. Polițiștii locali au condus văcuțele înapoi în zona de unde acestea au venit, le-au luat numerele de pe crotaliile de identificare, iar acum îl caută pe proprietar.

La Vulcan, zeci de mioare erau la păscut pe zonele verzi ale localității. vulcănenii au surprins imagini cu ”transhumanța” urbană.

Tot la Vulcan, obiecte de mobilier stradal au fost vandalizate, iar pe alocuri tronau mai multe sticle goale de băuturi alcoolice. În urma acțiunilor derulate de polițiștii locali, s-a constatat faptul că 4 autori au participat la aceste fapte rușinoase. Deocamdată doar unul a fost prins de polițiștii locali împreună cu cei de la poliția națională.

Este vorba de un tânăr de 20 ani din Vulcan, care a fost sancționat cu pentru consum de alcool și pentru deteriorarea băncilor. Mai mult, în acest caz, edilii au făcut și plângere penală pentru distrugere.

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *