Florin Cîţu, la bilanţul MAI

Premierul Florin Cîţu a transmis, marţi, felicitări angajaţilor MAI pentru activitatea depusă în anul 2020. ”A fost un an dificil şi un an special care a venit peste noi şi a trebuit să-l gestionăm”, a transmis Cîţu, precizând că am reuşit să evităm o situaţie mult mai dificilă. Premierul a cerut angajaţilor MAI să fie ”gardienii sănătăţii” populaţiei.

”Aş vrea să vă felicit pentru activitatea pe care aţi evidenţiat-o în acest bilanţ şi pentru anul trecut. A fost un an dificil şi un an special care a venit peste noi şi a trebuit să-l gestionăm. (…) Am reuşit să evităm o situaţie mult mai dificilă. A fost un an dificil, dar, din păcate, şi anul acesta se arată a fi unul dificil. Vă încurajez să vă înarmaţi cu suicientă energie şi determinare pentru a trece  îpreună cu bine şi peste această perioadă”, a declarat, marţi, la bilanţul MAI, premierul Florin Cîţu.

Acesta a cerut, însă, ca lupta împotriva infracţionalităţii să fie continuată.

”Chiar dacă avem de luptat cu pandemia, lupta cu infracţionalitatea rămâne activitatea dumneavoastră curentă”, a mai transmis premierul.

Acesta a cerut ca angajaţii MAI să-şi facă ”mult mai mult simţită prezenţa”, pentru că există reguli, iar acestea trebuie respectate.

”Avem în vigoare reguli, care, dacă s-ar respecta de toată lumea, nu ar fi necesar să adoptăm alte măsuri restrictive. Aici este rolul dvs, să ne asigurăm că regilile pe care le avem sunt respectate de toată lumea. Să vă faceţi mult mai mult simţită prezenţa. Legea este una pentru toţi şi fiecare dintre cei care respectă regulile salvează viaţa unei alte persoane. Fiecare persoană care nu le respectă pune în pericol viaţa celorlalţi. Aste trebuie să o cunoască toţi cei pe care-i întâlniţi şi vă ro să le-o spuneţi de la obraz, în timp ce aplicaţi sancţiunile care se impun. Vă cer fermitate, dar şi tact şi bun simţ”, a cerut premierul.

Acesta le-a cerut, de asemenea, angajaţilor MAI să fie ”gardienii sănătăţii” publice.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.