Florin Cîţu: Relaxările depind de rata de vaccinare

Premierul Florin Cîţu afirmă că va exista relaxare a măsurilor în toate domeniile şi în toate zonele, însă natura acestora depinde de rata de vaccinare. În plus, premierul a cerut implicarea întregului Guvern în obţinerea succesului campaniei de vaccinare.

”De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii, indiferent de zonă. Să ţinem minte că această dată nu înseamnă relaxare totală, 1 august este al doilea pas pentru alte măsuri. Dar vreau să se înţeleagă foarte clar: relaxările depind de rata de vaccinare”, a scris, marţi, pe Faebook, Florin Cîţu.

Acesta a precizat că doreşte să vadă cum merge campania de vaccinare în întreaga ţară.

”Şi tot Guvernul trebuie să se implice. Succesul campaniei stă şi la baza diminuării ratei de infectare şi ne aduce mai aproape de normalitate, în etape. România, hai că se poate”, a mai scris premierul.

Anterior, într-o declaraţie de presă, Cîţu a declarat că de la 1 iunie nu va fi o relaxare totală, ci al doilea pas va fi de la 1 august, când a fi vorba despre o relaxare totală. El a mai afirmat că, de la 1 iunie, vor fi găsite soluţii pentru a începe evenimentele private.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *