Florin Oancea, anunțat oficial drept candidat al PNL la Primăria Deva

Fostul viceprimar Florin Oancea  este candidatul PNL la alegerile parțiale care ar putea să aibă loc în municipiul Deva. Hotărârea a fost luată de conducerea organizației PNL Deva, în urma rezultatelor unui sondaj care l-a arătat pe Florin Oancea drept cel mai bine plasat candidat al PNL pentru Primăria Deva.

”Din partea PNL, deși au fost șapte combinații de candidați, Florin Oancea s-a clasat pe primul loc în opțiunile electoratului din Deva pentru funcția de primar al municipiului, din partea PNL. Săptămâna trecută, domnul Florin Oancea a depus adeziunea la PNL Deva. În ședința de ieri (luni – n.r.) a organizației, Biroul Politic a votat primirea domnului Florin Oancea. Tot ieri s-a supus la vot candidatura pentru funcția de primar al municipiului Deva, cel mai bine plasat în sondajele pe care le-am făcut. Rezultatul votului a fost în interiorul Biroului, cu 21 de voturi pentru, un vot împotrivă și două abțineri. Prin urmare, începând de ieri după-masă, domnul Oancea este, oficial, candidatul PNL Deva pentru alegerile parțiale pentru funcția de primar”, a declarat Tiberiu Balint, președintele PNL Deva.

Florin Oancea a precizat că ”m-am înscris în PNL după o pauză de cinci ani. De astăzi începe campania”.

Sondajul la care face referire Tiberiu Balint a fost realizat de Agenția de Rating Politic și s-a desfășurat în perioada 19-24 iunie, pe un eșantion de 550 de persoane.

Florin Oancea a fost președinte al PNL Deva timp de nouă ani și viceprimar al Devei în perioada 2004-2010. La alegerile din 2012 a candidat independent la funcția de primar al Devei, iar în 2016 din partea ALDE.

Anamaria NEDELCOFF

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

2 comentarii la „Florin Oancea, anunțat oficial drept candidat al PNL la Primăria Deva

 • 11 iulie 2017 la 17:09
  Permalink

  Iar apare individul asta cu vrajelile lui de 2 bani.Zicea ceva de 2016?Pai in 2016 „domnule” Oancea ai visat cu ochii deschisi ca vei castiga pentru ca tu de fapt erai ocupat cu alte chestii (lucrari, biserica, somnic) iar la oameni le promiteai „verzi si urcate”, chestii pe care nici tu nu stiai cum le-ai putea face.Totusi am vrea sa stim ce se mai aude de firma ta de constructii?Vei veni cu ea la pachet la primarie sau il lasi pe sofer administrator?

  Răspunde
 • 12 iulie 2017 la 10:48
  Permalink

  O sa-si trimita „soferul” la alegeri ! 🙂 A mai facut-o ! 🙁 Si totusi , asa rau au ajuns liberalii ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.