Fonduri europene pentru modernizarea drumurilor din Sântamaria Orlea

Drumurile din mai multe sate apaținătoare comunei hunedorene Sântamaria Orlea vor fi modernizate cu ajutorul fondurilor europene. Autoritățile locale caută constructor pentru execuția lucrărilor de construcție a drumurilor de interes local, în localitatea Sântamaria Orlea în cadrul proiectului „Modernizare infrastructură rutieră în localitățile Bărăștii Hațegului, Săcel și Ciopeia, comuna Sântamaria Orlea, județul Hunedoara”.  4.082.825 de lei fără TVA este valoarea contractului finanțat din fonduri europene prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

“Străzile din comuna Sântamaria Orlea ce fac obiectul acestei documentații se vor moderniza ca străzi cu una sau două benzi de circulație, astfel încât să se asigure fluența traficului local și un grad de confort la nivel European, dar care să satisfacă pe deplin intensitatea traficului din zonă”, arată documentația.

Cele 7 străzi care urmează a fi reabilitate totalizează 6458 de metri, fiind vorba de DC 63 (4969 m), DC 61 B (125 m), DC 77 (262 m), Ulița Gării (250 m), Principală (400 m), Ulița Văii (375 m), Calea Dealului (77 m).

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.