Fratele femeii atacate de fostul iubit, în timpul unei petreceri, a murit la spital

Fratele tinerei din judeţul Arad atacate de fostul iubit cu un cuţit, în timpul unei petreceri transmise pe Facebook, a murit la spital. Bărbatul a încercat să o apere pe sora lui de atacator şi a fost înjunghiat în zona inimii.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad au declarat pentru News.ro că bărbatul a decedat în cursul zilei de sâmbătă, la unitatea medicală.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Olari a văzut pe Facebook că fosta sa iubită se află la o petrecere în localitatea Nădab şi a mers acolo.

Când a ajuns, a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia care a încercat să o apere, apoi a fugit. Poliţiştii alertaţi de cele întâmplate au reuşit să-l prindă în apropierea locuinţei sale. Când a văzut că nu poate scăpa, bărbatul s-a înjunghiat de mai multe ori.

Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul s-a soldat cu 3 victime, dintre care bărbatul de 22 de ani a fost cel mai grav rănit. Agresorul a încercat să se sinucidă, dar starea sa este stabilă. De asemenea, starea femeii de 24 de ani evoluează bine, aceasta urmând să fie externată, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare. Agresorul și femeia erau foști iubiți și aveau împreună 2 copii.

Bărbatul de 32 de ani, autorul atacului tranmis în direct pe Facebook, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *