SJU Deva achiziționează echipamente medicale în valoare de peste 53 de milioane de lei

Cel mai mare spital din județul Hunedoara, respectiv Spitalul Județean de Urgență Deva, a demarat o procedură de achiziție de echipamente sanitare. Peste 53 de milioane de lei este valoarea contractului. Mai exact, 53.422.658,28 de lei alocă unitatea medicală pentru încheierea unui acord cadru de furnizare materiale sanitare.

SJU  Deva este o unitate medicală cu o gamă largă de servicii medicale. În cadrul spitalului își desfășoară activitatea un număr de 35 secții, plus ambulatoriul de specialitate. În contextul pandemiei de COVID 19 autoritatea contractantă este spital suport cu 4 secții, respectiv ATI, Boli Infecțioase, Pneumologie, Hemodializă.

”Materialele sanitare și echipamentele de protecție (…) sunt esențiale în buna desfășurare a activității medicale din cadrul secțiilor. Mai mult de atât filmele radiologice joacă un rol important în depisatarea virusului SARS-CoV-2, iar echipamentele de protecție sunt extrem de importante în prevenirea și transmiterea temutului virus”, arată documentația.

Sunt sute de mii de echipamente de protecție pe care unitatea medicală le achiziționează în contextul alertei sanitare cu care se confruntă întreaga omenire din cauza infecțiilor cu coronavirus.

24 septembrie este data limită pentru depunerea ofertelor.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *